DOTJERANA U MARKAMA

Iva Todorić sretna i nasmijana u izlasku s prijateljicama

10.10.2018 u 09:49

Bionic
Reading

Nakon veselog vikenda u Beogradu, u kojem se zabavljala na vjenčanju prijateljice, Iva Todorić i u Zagrebu je nastavila uživati u najdražem društvu. Pojavila se na predstavljanju nove kampanje poznatog brenda narukvica i iznenadila svojim izdanjem

U trenutno najpopularnijem uzorku, i to upečatljive roza boje, Iva Todorić pojavila se u društvu prijateljica Jasmine Bagarić i Marijane Crnić na predstavljanju nove kampanje #HAPPYTOGIVE nastale suradnjom domaćeg brenda nakita Borboleta i Unicefa.

Kći Ivice Todorića rijetko se u posljednje vrijeme pojavljuje na društvenim događanjima, stoga je ovo bilo veliko iznenađenje za javnost. Unatoč vrlo visokim temperaturama i sunčanom danu u Zagrebu, Iva se opredijelila za dosta zatvoren i topao stajling.

Lepršavu leopard haljinicu kombinirala je s crnim čizmama do iznad koljena i crnim prslukom. Velikim osmijehom na licu pokazala je da joj ništa ne nedostaje te da zaista uživa u životu.

  • +6
Poznati na predstavljanju Unicefove kampanje Izvor: Promo fotografije / Autor: JOHN PAVLISH

Osim gospođe Todorić, ovu hvalevrijednu akciju došli su podržati ostali brojni poznati iz svijeta showbiznisa. Bila je tu glumica Bojana Gregorić Vejzović, inače Unicefova ambasadorica, zatim manekenka i dizajnerica Helena Šopar, sportska novinarka Mirna Zidarić, Iva Radić i Ana Maras Harmander.