LIJEPA KAO I UVIJEK

Nakon dugo vremena Cameron Diaz pojavila se sa suprugom u javnosti

01.10.2018 u 10:08

Bionic
Reading

Bila je jedna od najomiljenijih holivudskih glumica, a onda se iznenada prije nekoliko godina povukla sa scene. Cameron Diaz zbog ljubavi je napustila uspješnu karijeru i od tada je rijetko viđamo u javnosti

Proteklog vikenda Cameron Diaz nakon dugo se vremena pojavila u javnosti i to na vjenčanju drage prijateljice i nekadašnje kolegice Gwyneth Paltrow te producenta Brada Falchuka.

Diaz je stigla u pratnji voljenog supruga Benjija Maddena, glazbenika s kojim je prije tri godine uplovila u bračnu luku i vrtoglavo zaokrenula svoj životni put. Napustila je glumačku karijeru, postala brižna supruga i kućanica te se uskoro želi ostvariti i u majčinskoj ulozi.

  • +2
Cameron Diaz Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Holivudska zvijezda slikana je prilikom odlaska s vjenčanja dok su ona i suprug ulazili u skupocjeni automobil. Cameron je bila vidno umorna od dugotrajne zabave i pomaganja prijateljici Gwyneth.

'Cameron je bila jako uzbuđena zbog drugog vjenčanja svoje prijateljice Gwyneth. Mladenka ju je pitala za većinu savjeta tijekom planiranja ceremonije. Ipak se znaju već 20 godina i jako su bliske prijateljice', otkriva izvor blizak slavnim damama.

  • +6
Cameron Diaz i Benji Madden Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, suprug Cameron Diaz nedavno je u emotivnoj objavi na društvenim mrežama otkrio zašto se zaljubio upravo u nju.

'Hvala ti što si moj najbolji prijatelj, partner i što si pristala na ovu avanturu zvanu brak. Način na koji živiš i strast koju imaš za životom jednostavno isijava iz tvoga pogleda te me zbog toga inspiriraš da budem najbolji mogući čovjek kroz naše zajedničko putovanje. Ti si tako stvarna i realna, a ne mogu ti opisati koliko sam zahvalan što si pristala biti moje zauvijek i što te mogu zvati mojom jedinom. Istinska ljubav', napisao je gitarist.