POPULARNA GLUMICA

Suprug Cameron Diaz u dirljivoj objavi objasnio zašto je sretnik

31.08.2018 u 19:20

Bionic
Reading

Cameron Diaz prije nekoliko se godina povukla sa svjetske javne scene i rekla zbogom filmskoj karijeri. Od tada je ne viđamo tako često jer se posvetila bračnom životu, kućanstvu i ulozi domaćice. Njezin suprug Benjamin Madden sada je otvoreno progovorio zašto je sretnik i koliko voli nekad popularnu glumicu

Na filmskom platnu nije se pojavljivala od 2014. godine, kada je snimila novu verziju mjuzikla 'Annie' ali Cameron Diaz i dalje je jedna od najomiljenijih holivudskih glumica. Zbog ljubavi je prije nekoliko godina napustila uspješnu karijeru, a njezin suprug, gitarist Benjamin Madden zbog toga joj je iznimno zahvalan.

Povodom njezina 46.rođendana, Madden joj je na Instagram profilu posvetio emotivnu poruku punu ljubavi, u kojoj je otkrio ponešto o njihovu zajedničkom životu.

  • +6
Cameron Diaz i Benji Madden Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

‘Ljubavi sretan rođendan.Toliko je toga za napisati, toliko stvari zbog kojih sam ponosan na tebe i koje te čine posebnom. Hvala ti što si moj najbolji prijatelj, partner i što si pristala na ovu avanturu zvanu brak’, započeo je 39-godišnji muzičar koji je lijepu Cameron upoznao prije četiri godine i zaljubio se na prvi pogled.

‘Način na koji živiš i strast koju imaš za životom jednostavno isijava iz tvoga pogleda te me zbog toga inspiriraš da budem najbolji mogući čovjek kroz naše zajedničko putovanje. Ti si tako stvarna i realna, a ne mogu ti opisati koliko sam zahvalan što si pristala biti moje zauvijek i što te mogu zvati mojom jedinom. Istinska ljubav’, zaključio je Madden ne srameći se pokazati koliko mu supruga znači.

  • +13
Cameron Diaz i Benji Madden Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Romantična objava oduševila je preko 50 tisuća obožavatelja iz cijeloga svijeta.

Cameron i Benjamin vjenčali su se na zimu prije tri godine i tada organizirali židovsku ceremoniju u glumičinu domu na Beverly Hillsu, na kojoj su se okupili prijatelji, obitelj, ali i mnogo poznatih i slavni. Djeveruše su bile Nicole Ritchie i Drew Barrymore.

  • +3
Cameron Diaz i Benji Madden Izvor: Profimedia / Autor: profimedia