ISPRIKE S PRISAVLJA

Gaf na HRT-u: Umjesto dugonajavljivane četvrte sezone, pustili staru epizodu 'Crno-bijelog svijeta'

14.12.2020 u 21:48

Bionic
Reading

Gledatelji dugonajavljivane četvrte sezone serije 'Crno-bijeli svijet' ostali su u ponedjeljak u šoku kad im je umjesto novih minuta omiljene serije HTV pustio staru epizodu

Uzbuđenje pred početak četvrte sezone serije bilo je jednako i kod gledatelja i kod glumaca koji su snimanje uspjeli realizrati u ljetnim pandemijskim mjesecima.

U ponedjeljak ih je na malim ekranima dočekao hladan tuš, jer su s Prisavlja u eter poslali staru epizodu serije.

'Ispričavamo se zbog emitiranja krive epizode Crno bijelog svijeta', pojavio se ubrzo natpis na ekranima, a kad su se na Prisavlju pribrali, puštena je nova epizoda.

'Meni je super drago vidit sebe 7 godina mlađeg, al' evo, pozdravite u komentarima ekipu koja je pustila krivu epizodu. Ja vam ne stignem odgovorit na pitanje na koje ne mogu zamislit odgovor', komentirao je na Istagramu jedan od glavnih glumaca serije Slavko Sobin.

'Zbog ljudskog faktora - pogreške u ispisu naloga za emitiranje - večeras je u emitiranju programa HTV-a došlo do velikog propusta, pa je umjesto 1. epizode nove 4. sezone krenula zadnja epizoda 1. sezone 'Crno-bijelog svijeta'. Pogreška je nakon nekoliko minuta ispravljena, a HRT će zbog toga poduzeti disciplinske mjere protiv odgovornih osoba za ovu veliku pogrešku, te se ispričava gedateljima zbog nastale situacije', prenosi HRT-ovu izjavu Večernji list.