pažljivi splićanin

Rođendanska čestitka Slavka Sobina upućena posebnoj osobi u njegovom životu

10.12.2020 u 15:34

Bionic
Reading

Idućeg tjedna na HTV-u kreće emitiranje nove, četvrte sezone serije 'Crno-bijeli svijet', a uzbuđenje među glumcima i ostalom ekipom koja je u ljetnim pandemijskim mjesecima uspjeli realizirati snimanje sve više raste. Među njima su glavni likovi koje igraju Slavko Sobin i Filip Riđički koje je serija još više zbližila pa popularni Dalmatinac ne zaboravlja mlađem kolegi čestitati rođendan preko društvenih mreža

'Mom dragom Filipu Riđičkom je danas rođendan, da uvijek ovako skoro pa puknemo od smijeha, a vi ga obaspite preogromnom ljubavlju', tim je riječima Slavko Sobin na društvenoj mreži čestitao svom kolegi iz serije. Pridružili su se i drugi pratitelji, a neke je zanimalo i hoće li se snimati peta sezona serije u kojoj su među omiljenijim likovima upravo Kipo (Filip Riđički) i Žungul (Slavko Sobin).

'Ne mogu vjerovati ni da smo uspjeli snimiti sezonu u ovoj ludoj godini, a kamoli da kreće idući tjedan. Baš se nadam da ćete je voljet. Mi uključeni smo svi ludi za četvorkom', poručio je na društvenim mrežama prije nekoliko dana Slavko Sobin. Za tportal je nedavno ispričao kako je reagirao kad je saznao da će serije 'Crno-bijeli svijet' ipak snimati.

'Ponosni smo jer je ovo, čini mi se, presedan - to da domaća dramska serija ovoliko traje, a i presretni smo jer volimo te likove i želimo ispričati što više njihovih priča. Sezona će biti odlična, uspjeli smo snimiti genijalnu seriju tijekom ovog potpuno suludog vremena pandemije', najavio je glumac.

Inače, splitski glumac je svojedobno izjavio da u slobodno vrijeme bira družiti se s ljudima koji nisu vezani uz posao. No istaknuo je kako ima puno vrlo bliskih prijatelja među kolegama te da u deset godina rada nema ni jedno jedino loše iskustvo.

  • +5
Slavko Sobin Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas / CROPIX