O LJUBAVNIM PROBLEMIMA

Nakon duge šutnje Sienna Miller progovorila o trećim propalim zarukama: ‘Nije lako biti slomljena srca pred budnim okom javnosti’

13.04.2022 u 13:03

Bionic
Reading

Holivudska ljepotica Sienna Miller nova je zvijezda modnog magazine DuJour za koji je pristala razgovarati o svojim ljubavnim problemima te nedavnim raskinutim zarukama s deset godina mlađim odabranikom Lucasom Zwirnerom

Iako nema naviku javno komentirati svoje privatne stvari, te nije netko tko se voli provlačiti kroz medije sa svojim ljubavnim problemima, Sienna Miller u novom je broju magazine DeJuor osim modnih poslastica, otkrila kako se nosila s trećim propalim zarukama.

Prije nešto više od godinu dana 40-godišnja glumica prekinula je zaruke s deset godina mlađim bogatim nasljednikom Lucasom Zwienerom. Par se zaručio nakon godinu dana veze i to početkom 2020., a razišli su se svega devet mjeseci poslije.

‘Očito je da imam mnogo iskustva u takvim stvarima. Postajem jako poznata i često po tabloidima u vrijeme kada mi se događa ružno ljubavno razdoblje. U to vrijeme tabloidi imaju svu moć, a mi individualci baš nikakvu. Bilo tko može napisati bilo što o meni. To me ponekad frustrira i žalosti’, rekla je pa dodala: ‘Nije lako biti slomljena srca pred budnim okom javnosti’.

  • +6
Sienna Miller Izvor: Profimedia / Autor: Guy Levy for BAFTA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Osim toga objasnila je da zapravo nikada nije težila braku, ali stvari su se uvijek odvijale tako da dođe do zaruka.

‘Nikada nisam maštala o vjenčanju. Nekoliko puta bila sam zaručena, ali nikada udana’, rekla je pa se našalila: ‘Mislim da je bolje tri puta raskinuti zaruke nego iza sebe imati tri razvoda’.

Možda je nakon Lucasa bila slomljena srca, ali utjehu je brzo našla u još mlađem šarmantnom muškarcu. Srce joj je ovoga puta zarobio 25-godišnji model i glumac početnik Oli Green. U veljači su po prvi puta javno prošetali i prestali se skrivati od paparazza.

‘Nisam osoba koja voli ići na spojeve. Poprilično sam sramežljiva. Cijeli moj život nekako se odvijao na drugačiji, netradicionalan način i s time sam skroz u redu’, pojasnila je glumica.

Miller je istaknula kako sa svim svojim bivšima pokušava ostati u prijateljskim i korektnim odnosima, a najviše joj to uspijeva već godinama s Tomom Sturridgeom s kojim je bila zaručena do 2015., a s kojim dijeli devetogodišnju kćer Marlowe.

‘Mi se još uvijek volimo te želimo biti u zajedničkom društvu. U jednom trenutku u prekidu uvijek mora postojati ona jedna osoba koja je malo zločestija, čisto da bi stvari po nekoj tradiciji završile. Međutim, postoje i oni odnosi u kojima je ljubav prerasla u prijateljstvo. Tom i ja više ne živimo skupa, ali jako puno vremena provodimo zajedno. To je sjajno radi naše kćeri koja ima priliku odrastati u našem društvu bez obzira što nismo u ljubavnoj vezi. Tom je moj najbolji prijatelj na svijetu’, zaključila je Sienna.

Prije britanskog glumca Sturridgea, poznata plavuša bila je zaručena za Judea Lawa.