GLAMUR NA TENISKIM TERENIMA

Modnu pobjedu u gledalištu Wimbledona izvojevala Sienna Miller u prugastom kombinezonu

05.07.2021 u 21:46

Bionic
Reading

Dok se svjetski teniski profesionalci bore na travnatoj podlozi za pehar Wimbledona, u publici koja ih prati i bodri uvijek ima slavnih osoba koje se bore za titulu najglamuroznijeg izdanja dana

Dok su sedmog dana prestižnog teniskog turnira rekete na središnjem terenu ukrstili Srbin Novak Đoković i Čileanac Cristian Garin, u modnom finalu našle su se glumica Sienna Miller (39), manekenka Poppy Delevingne (35), kantautorica FKA twigs (33) i televizijska voditeljica Maya Jama (26).

Pobjedu je odnijela Sienna Miller u prugastom plavo-bijelom kombinezonu. Plavokosa ljepotica kosu je svezala u visoki rep, ostavivši nekoliko pramenova koji su joj opušteno padali preko lica, na kojem su pažnju plijenile crvenim ružem naglašene usne.

Sienna je na sportskom događaju bila u društvu dugogodišnjeg prijatelja Archieja Keswicka, s kojim je u svibnju primjećena u šetnji rukom pod ruku u New Yorku, devet mjeseci nakon razlaza od svog trećeg zaručnika Lucasa Zwirnera.

I drugoplasirana Poppy Delevingne se odlučila za kombinezon, mrvicu preglamurozan za sportsko događanje. Poppy se odlučila za diskretniju blistavu šminku kako bi dodatno naglasila elegantni svijetli kombinezom s efektnim crno obrubljenim tregerima ukrižanim oko vrata.

  • +14
Modna bitka na tribinama Wimbledona Izvor: Profimedia / Autor: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Engleska kantautorica i glumica FKA twigs, pravog imena Tahliah Debrett Barnett, pažnju je plijenila u svijetlom platnenom odijelu. Ombra uvojke splela je u pletenice a pažnju dodatno plijenila krupnijim lančićima i orglicama oko vrata.

Britanska televizijska i radio voditeljica Maya Jama svoj senzacionalan izgled duguje provjerenoj kombinaciji odijela s kratkim hlačama, a u prvi plan je osim bedara, zahvaljujući sakou ispod kojeg nije nosila ništa, izbio i njezin raskošan dekolte.

I na Mayinoj koži se našlo nešto više blistavog nakita, a ovu je priliku iskoristila i kako bi potvrdila svoju ljubavnu vezu s bišim dečkom Kendall Jenner, košarkašem Benom Simmonsom.