SPORNA IZJAVA

Brad Pitt prerušio se u američkog prvoborca protiv koronavirusa i javno ismijao Trumpa

26.04.2020 u 16:47

Bionic
Reading

Američki glumac i slavni oskarovac Brad Pitt postao je nova zvijezda komičarske emisije 'Saturday Night Live' u ulozi doktora Anthonyja Faucija, savjetnika Bijele kuće za borbu protiv pandemije koronavirusa

U skeču snimljenom za potrebe popularne američke emisije, Brad Pitt analizirao je i 'preveo' izjave predsjednika SAD-a, Donalda Trumpa, koje su uzburkale američku, ali i svjetsku javnost.

Polovicom tjedna i na jednoj od posljednjih medijskih konferencija u Bijeloj kući, Trump je predložio da se virus Covid-19 liječi ubrizgavanjem dezinfekcijskog sredstva bolesnicima, što je izazvalo lavinu zgražavanja javnosti i osudu svjetske zdravstvene zajednice.

Brad Pitt kao doktor Anthony Fauci Izvor: Profimedia / Autor: NBC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

'Kad (predsjednik) kaže da se svi mogu testirati, to zapravo znači – nitko', izjavljuje Brad Pitt u novom skeču SNL-a u ulozi doktora Anthonyja Faucija.

Osvrnuvši se na spornu Trumpovu izjavu o liječenju koronavirusa dezinfekcijskim sredstvima, prekrio je oči dlanom rekavši: 'Znam da ne bih trebao dodirivati lice. Sada mogu očekivati otkaz', da bi na kraju skeča skinuo periku zahvalivši se Fauciju i svim liječnicima koji ulažu velike napore u borbi protiv koronavirusa.

Dr. Anthony Fauci Cold Open - SNL Izvor: Društvene mreže / Autor: SNL