'Fantasy' U ETERU

Osam mjeseci nakon smrti objavljena posljednja pjesma Georgea Michaela

07.09.2017 u 13:42

Bionic
Reading

Britanski radio BBC Radio 2 danas je u eter premijerno pustio remiks pjesme 'Fantasy', na kojoj je, s producentom Nileom Rodgersom, George Michael radio netom prije smrti. Taj remiks slavni pjevač nikada nije čuo, a naći će se i u sklopu dokumentarca o njegovu životu, koji bi uskoro trebao također ugledati svjetlo dana

Više od osam mjeseci nakon iznenadne smrti slavnog pjevača Georgea Michaela britanski radio BBC Radio 2 danas je u eter premijerno pustio njegov posljednji snimljeni singl 'Fantasy'.

George Michael - Fantasy ft. Nile Rodgers Autor: Youtube

Riječ je o remiksu pjesme na kojoj je radio prije nego što je preminuo, stoga zapravo nije čuo kako ona zaista zvuči. U originalu, pjesma se našla kao bonus na reizdanju albuma 'Faith' 2011. godine.

Netom prije smrti George Michael u svoj je dom pozvao producenta Nilea Rodgersa kako bi bio dio njegova dokumentarca, koji je pjevač snimao o svom životu. Pjesma će se naći upravo u tom dokumentarcu koji su nakon njegove smrti dovršili najbliži mu suradnici.

George Michael preminuo je prirodnom smrću 25. prosinca 2016. godine u svom engleskom domu u Oxfordshireu, a uzrok smrti bila je kardiomiopatija s miokarditisom.

  • +12
George Michael Izvor: Reuters / Autor: Stefan Wermuth

Njegova smrt iznenadila je sve ljubitelje njegove glazbe diljem svijeta, a ono što je sve posebno šokiralo bila je neizvjesnost oko pokopa, na koji se čekalo tri mjeseca.

Naime zbog komplicirane obdukcije mrtvozornici i policija nisu željeli predati njegovo tijelo sve dok se ne pronađe pravi uzrok smrti.

  • +8
Sahrana Georgea Michaela Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia