VOLJENA SERIJA

Nakon 16 godina postava serije 'Buffy ubojica vampira' ponovno na okupu

27.02.2019 u 21:34

Bionic
Reading

Čak jedanaest članova glumačke postave koja je radila na seriji 'Buffy, ubojica vampira' okupilo se u nedjelju u Oregonu tijekom konferencije Wizard World Portland. Nekoć omiljena glumačka lica sada su pokazala kako izgledaju nakon godina pauze

Prošlo je čak šesnaest godina otkako je s emitiranjem prestala jedna od kultnih serija 'Buffy, ubojica vampira' čiju su glumačku postavu činili sjajni Joss Whedon, Sarah Michelle Gellar, David Boreanaz, James Marsters, Alyson Hannigan Joss Whedon, Sarah Michelle Gellar, David Boreanaz, James Marsters, Alyson Hannigan.

Svi spomenuti sada su se okupili na konferenciji Wizard World Portland u Oregonu i zajedno popeli na pozornicu. Pozdravljeni su gromoglasnim pljeskom te izazvali oduševljenje okupljenih u publici, od kojih je većina sigurno pratila uzbudljive nastavke vampirskog serijala.

Televizijska serija 'Buffy, ubojica vampira' nastala je prema scenariju za istoimeni film. Prvi je puta emitirana u proljeće 1997. godine te je snimljeno sedam sezona.

Prije nekoliko mjeseci gledatelji su dobili nadu da će ponovno gledati nove nastavke kultne serije jer je Gary Newman , glavni voditelj produkcije FOX televizije tijekom gostovanja na konferenciji u Jeruzalemu izjavio kako je to njihova najizglednija buduća suradnja. No, ovakva nagađanja ostala su na tome te o novim snimanjima još uvijek nije donesena odluka.