EMOCIONALAN SUSRET

Nakon 15 godina ponovno skupa: Drew Barrymore ujedinila se s bivšim suprugom pred kamerama

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 26.09.2020 09:30
  • Objavljeno 26.09.2020 u 09:30
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Robert Bertoia Collection / Everett / Profimedia

Za potrebe vlastitog talk showa, poznata američka glumica Drew Barrymore u studiju je ugostila bivšeg supruga, glumca Toma Greena kojeg nije vidjela niti ga je kontaktirala punih 15 godina

U novoj epizodi vlastite emisije 'The Drew Barrymore Show', 45- godišnja glumica nije krila naklonost koju i danas osjeća prema bivšem suprugu. 'Moj te svijet slavi i uvijek će te slaviti', izjavila je Barrymore, a njezine osjećaje po svemu sudeći dijeli i 49- godišnji Tom Green.

'Bio sam tako sretan kada si me pozvala da gostujem u tvojoj emisiji. Prošlo je dugu vremena...nismo se čuli 15 godine', otkrio je Green.

Izvor: Društvene mreže / Autor: The Drew Barrymore Show

S Drew Barrymore, Green je uplovio u bračnu luku 2001. godine, no odlučili su se rastati nakon godinu dana braka. Prvi su se put upoznali kada je Barrymore kontaktirala Greena za ulogu u akcijskoj komediji 'Charlijevi anđeli' koju je naposlijetku i prihvatio.

'Odmah smo se skužili', prisjetio se Green referirajući se na vrijeme koje su proveli na filmskom setu 'Charlijevaih anđela'.

Nakon njihovog ponovnog okupljanja pred kamerama, Barrymore je u razgovoru za Entertainment Tonigh izjavila kako njihov emocionalan susret nije planirala zbog boljeg TV rejtinga emisije, već da je imalo puno dublje značenje i dubinu, a istovremeno je protekao u zabavi.

Kako otkriva, od njihovog kratkog braka danas su puno zreliji.

'Tada smo bili djeca, a sada smo oboje odrasle osobe i proživjeli smo puno toga', mišljenja je Barrymore koja je na pitanje zašto su toliko dugo čekali s ponovnim okupljanjem izjavila sljedeće: ' Za sve postoji mjesto i vrijeme... Nekako smo se Tom Green i ja jedni drugima vratili u život pred kamerama kako smo se prvi put i sreli'.

Poznati komičar i glumac bio je drugi suprug Drew Barrymore. Prije Greena, zvijezda filma 'Charlijevi anđeli' od 1994. do 1995. godine bila je u braku s Jeremyjem Thomasom, a s glumcem Willom Kopelmanom od 2012. do 2016. godine.