SVAKI DAN JE IZAZOV

Slavna glumica progovorila o svom životu samohrane majke dvije kćerkice

12.09.2020 u 09:25

Bionic
Reading

Glumica Drew Barrymore ovih dana ima pune ruke posla oko promoviranja svog novog projekta 'The Drew Barrymore Show', koji počinje 14. rujna

Slavna glumica koja se proslavila još kao djevojčica u legendarnom filmu 'E.T.', ponosna je majka dvije djevojčice, Frankie (7) i Olive (6), koje ima iz braka s bivšim suprugom Willom Kopelmanom, a kao i svaka samohrana majka mora se nositi s brojnim izazovima.

Ipak, vremenom je, kaže, prigrilila takav način života, a bivši suprug ravnopravno sudjeluje u odgoju.

S djevojčicama gradi zdrav odnos te kaže kako joj je neobično kad nisu s njom.

Drew kaže kako je tajna u dobroj komunikaciji s djecom.

'Mi doista puno pričamo o svemu. S djecom treba stalno komunicirati. Vrlo sam iskrena u odnosu s Olive i Frankie. Zbilja sam ponosna koliko smo toga postigle', rekla je Drew Barrymore.

'Ako ponekad dobijem malo vremena biti sama, neću lagati, prilično sam sretna zbog toga. S druge strane, čudno mi je što moje cure nisu tad sa mnom. Ali one su sa svojim tatom i njegovom obitelji s kojima su vrlo bliske. Sve u svemu, jako smo dobar tim', rekla je 45-godišnja glumica i producentica koja je naglasila da više nije sigurna bi li ikad ponovno stupila u brak.

'Nikad. Nikad, nikad, nikad. Nikad više neću se udati. Imam dvije opcije - ovo nikad, ili biti Elizabeth Taylor. A po tom pitanju sam još daleko', rekla je Drew koja iza sebe ima tri neuspjela braka, piše People

Ipak, slavna glumica vjeruje u ljubav. 'Nepopravljiva sam romantičarka i vjerujem da svima treba ljubav. Otvorena sam za tu mogućnost. Možda jednoga dana kad moje cure krenu na fakultet, rekla je Drew.