U NARUČJU MAME MIJE

Najveći zabavljač na tribinama: Ima tek godinu i pol, no Viktor Kramarić već sada svojim smijehom osvaja srca

13.12.2022 u 21:26

Bionic
Reading

Baš kao i Silvija Brozović, supruga Marcela Brozovića, još je jedna supruga našeg reprezentativca stigla u Katar tek na polufinale. Riječ je o lijepoj Miji Kramarić, koja je sa sinom Viktorom s tribina bodrila Andreja Kramarića

Čekala je Mia Kramarić ulazak u polufinale kako bi napokon spakirala kofere i pridružila se ostatku izabranica naših nogometaša u Katru. Je li riječ o nekom praznovjerju, dogovoru sa suprugom Andrejem Kramarićem ili nečem trećem, nije poznato, no znamo da je našem nogometašu sada napokon srce na mjestu, jer Mia večeras glasno navija za njega s tribina.

No, glavna zvijezda u obitelji, kako se pokazalo i na tribinama, je godinu i pol star Viktor Kramarić, sin Mije i Andreja Kramarića, rođen na samom kraju kolovoza prošle godine.

Odjeven u sive hlačice i tenisice, Viktor je imao crni kockasti dres sa svojim imenom na leđima i s očevim brojem 9. Dobro raspoložen i nasmijan, unatoč temperaturnoj, ali i vremenskoj razlici, Viktor Kramarić oduševio je sve svojim smijehom i ludorijama koje je izvodio u maminim rukama.

GLASNA PODRŠKA

Poznata lica okupirala tribine u Dohi, Vatrene bodre Andrea i Hrvoje Čermak, Josip Šimunić...

Pogledaj galeriju

Ljubav Andreja Kramarića i Mije Ćurković počela je u ljeto 2017., godinu dana nakon što je on pčeo igrati za njemački klub Hoffenheim, gdje i danas igra. Budući da je u to vrijeme Mia još studirala veterinu u Zagrebu, isprva su vezu održavali na daljinu, a onda se ona nakon diplome preselila u Heidelberg.

Par mjeseci prije rođenja Viktora vezu su ozakonili brakom u Starogradskoj vijećnici na zagrebačkom Gornjem gradu, da bi ovog proljeća u istom danu održali krštenje sina, ali i svoje crkveno vjenčanje.