'HOUSE OF GUCCI'

Izašao prvi trailer filma u kojem ćemo ponovno gledati Lady Gagu

30.07.2021 u 13:59

Bionic
Reading

Samo nekoliko sati nakon što je na službenom Twitter računu filma 'House of Gucci' objavljeno nekoliko plakata s glavnim likovima, stigao je i dugoočekivani prvi trailer

Nadolazeće kriminalistička drama u režiji Ridleya Scotta, u kojoj glavne uloge tumače Lady Gaga, Adam Driver, Al Pacino, Jeremy Irons, Jared Leto, Salma Hayek, Reeve Carney i Jack Huston, prati priču o glavnom čovjeku modne kuće Gucci Mauriziju Gucciju (Adam Driver) i njegovoj bivšoj supruzi Patriziji Reggiani (Lady Gaga) te o posljedicama njegove smrti koju je 1995. naručila Reggiani.

'To je ime zvučalo tako slatko, tako zavodljivo. Sinonim za bogatstvo, stil, moć', izgovara Lady Gaga dok se odjevena u luksuznu dizajnersku odjeću, kao Patrizia Reggiani, pojavljuje na sceni.

'Ali to je ime, također, bilo i prokletstvo', dodaje Gaga.

Prikaz dinamičnog odnosa u obitelji Gucci u traileru je ispresjecan dijalogom Patrizie i Maurizija, u kojem ga ona poziva da 'iznese smeće'.

'Oni su moja obitelj', kaže joj na to Maurizio, na što mu supruga odgovara: 'I ja sam'.

Na nečiju primjedbu o Patiziji kako je izabrao pravu petardu, Maurizio u traileru odgovara kako je ona osoba s kojom se vrlo teško nositi.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Na službenom Twitter računu u četvrtak je objavljeno pet filmskih plakata, s likovima koje tumače Gaga, Driver, Pacino, Irons i neprepoznatljivi Leto.

Većina ih je predstavljena bez komentara, ali u popratnom tweetu plakata na kojemu je Lady Gaga kao Reggiani, napisano je 'Stasera', što znači 'večeras' i bez sumnje se odnosilo na objavu prvog trailera.

  • +13
House of Gucci Izvor: Profimedia / Autor: MGM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Plakate sa svojim likovima i istim natpisom 'Stasera', podijelili su nedugo zatim Leto i Gaga na svojim Instagram računima.

Film se temelji na romanu Sare Gay Forden 'The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour and Greed', a u kinima bi se premijerno trebao pojaviti 24. studenog.

Kuća Gucci premijerno se prikazuje u kinima 24. studenog.