U SPALADIUM ARENI

Najveća imena hrvatske glazbene scene na jubilarnoj dodjeli Porina

12.03.2018 u 21:22

Bionic
Reading

Treći put za redom u splitskoj Spaladium Areni održat će se dodjela glazbenih nagrada Porin. Uz voditelje Ivu Šulentić i Ivana Vukušića, gledatelje će zabavljati i najveća imena hrvatske glazbene scene, a posebno su zanimljivi i neki neobični glazbeni dueti

Na raskošnoj pozornici splitske Spaladium Arene, gdje se dodjela najprestižnije glazbene nagrade Porin održava treći put, izmjenit će se mnogobrojna poznata imena hrvatske glazbene scene. Na pravom glazbeno-scenskom spektaklu svoj nastup uživo već su potvrdili mnogi.

  • +19
Razdragani dobitnici nagrade Porin Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj

Josipa Lisac, Detour, Fluentes, klape Šufit, Sinj i Bunari, Massimo, Mayales, Mia Dimšić, Mile Kekin, Natali DIzdar, Nina Badrić, Tony Cetinski, ali i mnogi drugi, zabavljat će posjetitelje Spaladium Arene, ali i televizijske gledatelje i radijske slušatelje 23. ožujka. 

Zanimljivo je da će se pojedine glazbene zvijezde udružiti u duete, a očekuju nas i poneka iznenađenja s obzirom da se ove godine obilježava jubilarna 25. obljetnica održavanja dodjele najprestižnije hrvatske glazbene nagrade.

I ovogodišnju svečanu dodjelu Porina vodit će Iva Šulentić i Ivan Vukušić , a izravan prijenos dodjele emitirat će se na Prvome programu Hrvatske televizije, kao i u programu Hrvatskoga radija.