RAZVOD O KOJEM SE GOVORI

Najteži dani za vlasnicu najljepšeg tijela: Počela bespoštedna bitka za milijune

08.09.2017 u 12:02

Bionic
Reading

Nakon što je u lipnju ove godine s dvojicom svojih sinova napustila dom koji je dijelila sa suprugom, milijunašem Jeffom Sofferom, Elle Macpherson prolazi najteže dane. Prema pisanju medija, njezin uskoro bivši suprug trudi se svim silama da u brakorazvodnoj parnici ne dobije dio njegovog bogatstva, pa želi dokazati da njihov brak nije nikada bio pravno valjan

Australka Elle Macpherson, poznatija pod nadimkom The Body, devedesetih godina s Cindy Crawford, Claudijom Schiffer, Lindom Evangelistom i Naomi Campbell bila je jedna od najpoznatijih i najtraženijih svjetskih supermodela.

  • +26
Elle Macpherson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

I dok je u poslovnom smislu oduvijek redala samo uspjehe, njezin privatni život poprilično je kompliciran, a trenutno prolazi kroz teško razdoblje. Nakon što je u lipnju ove godine došao kraj njezinu braku s milijunašem Jeffom Sofferom, ovih dana aktualna je i njihova brakorazvodna parnica, ako se to tako uopće može nazvati.

Naime Elle Macpherson nalazi se u istoj situaciji u kojoj se prije nekoliko godina našla i njezina kolegica Jerry Hall kada se odlučila razvesti od Micka Jaggera. Prijatelji Jeffa Soffera tvrde kako par nije bio službeno vjenčan, odnosno da ceremonija vjenčanja na otoku Fidžiju 2013. godine nije pravno valjana.

To se dogodilo i Jerry Hall 1999. godine, kada je Mick Jagger tvrdio kako njihovo hindu vjenčanje, održano devet godina ranije na indonezijskom otoku Baliju, nije bilo pravno valjano. Jaggeru je na kraju uspjelo poništiti ga na Vrhovnom sudu u Londonu.

Elle Macpherson i Jeff Soffer zbližili su se nakon tragične nesreće 2012. godine, kada je on bio putnik u helikopteru koji je pao u pokušaju da sleti na golf teren na Bahamima. U nesreći je poginuo njegov blizak prijatelj, a Soffer je zaradio prijelom kralježnice, koja je zahtijevala dugu rehabilitaciju.

Good morning -#happyontheinside @superelixir @abysseofficial 📷@bushandocean @phoeberwhite

Objavu dijeli Elle Macpherson (@ellemacphersonofficial)

Kada je čula za nesreću, Elle se ukrcala na prvi avion i uputila se u Miami kako bi bila uz njega i pomagala mu u oporavku. Vjenčali su se pred tek 15 članova obitelji i prijatelja, među kojima su bila i dvojica njezinih sinova koje je dobila u devetogodišnjoj vezi s još jednim milijunašem - financijašem Arpadom Bussonom.

Joy ! @ellemacphersonbody #lingerie (crop top amd bikini lingerie ) @superelixir

Objavu dijeli Elle Macpherson (@ellemacphersonofficial)

Razlaz u lipnju iznenadio je sve, a australska manekenka napustila je sa sinovima njihov dom u Miamiju. Hoće li i Sofferu uspjeti poništiti brak, baš kao i Jaggeru, čime bi zadržao dio svog bogatstva, tek će se vidjeti.

Iako, po zakonu na Fidžiju, brakovi sklopljeni na njihovom otoku legalni su i pravno valjani za sve, a njihova ambasada u Washingtonu tvrdi kako turisti koji se žele vjenčati kod njih moraju donijeti potpisanu dozvolu za vjenčanje iz najbližeg matičnog ureda.