Elle Macpherson

Slavna manekenka razvodi se nakon četiri godine braka

13.06.2017 u 10:10

Bionic
Reading

Početkom 90-ih, kada je krenula invazija supermodela, danas 53-godišnja Elle Macpherson bila je jedna od njih. Zbog svog savršenog tijela odmah su je prozvali 'The Body' odnosno 'tijelo', a taj joj je nadimak ostao do danas. Ono o čemu se ovih dana piše, nije njezina karijera, već ljubavni život. Nakon četiri godine braka ona i njezin suprug Jeffrey Soffer odlučili su krenuti svatko svojim putem

53-godišnji supermodel, najpoznatija kao 'The Body', odlučila je okončati svoj četiri godine dug brak s Jeffreyjem Sofferom. Krenule su glasine, a izvor blizak paru potvrdio je za New York Post i njihovu Page Six Column sve to riječima: 'Elle i Jeff su definitivno završili svoju priču.'

Flashback back back ! Supers - #fashioncafe - great idea at the time !

Objavu dijeli Elle Macpherson (@ellemacphersonofficial)

Navodno je slavna manekenka već počela tražiti svoj novi dom u Miamiju, dok će njezina djeca, iz braka s Arpadom Bussonom, 19-godišnji Flynn i 14-godišnji Aurelius Cy ostati živjeti u njezinoj kući u Indian Creeku u Miamiju.

Šuška se kako je razlog raspada braka taj što je njezin suprug, milijuner Jeffrey Soffer pronašao novu ljubav, no on sam je negirao te napise govoreći kako je samo prijatelj sa drugim ženama.

Ovo nije prvi put da su njih dvoje odlučili krenuti svatko svojim putem. Već su uoči svojih zaruka, 2012. godine, bili razdvojeni čak osam mjeseci, no ljubav je ipak pobjedila. Je li braku zaista došao kraj, doznat će se uskoro.