Elle Macpherson

Slaba na milijunaše: Ima sve, osim sreće u ljubavi

16.06.2017 u 06:56

Bionic
Reading

Nakon što je objavljeno da se, nakon četiri godine braka, rastaje od Jeffreyja Soffera, mediji su odmah napravili poveznicu svih bivših ljubavi australske manekenke Elle Macpherson i pronašli jednu zajedničku crtu - svi njezini muškarci bili su milijunaši, ali i veliki ženskari, a ona, s druge strane, hladna, oštra i nepovjerljiva

Na prvi pogled reklo bi se da ima sve - tijelo, pamet, poslovno carstvo, no nema ono možda najdragocjenije - sreću u ljubavi. Ni jedan muškarac s kojim se skrasila, očito nije bio onaj pravi, unatoč silnom novcu na bankovnom računu.

Svoju karijeru supermodela izgradila je 90-ih godina prošlog stoljeća. Zahvaljujući svom savršeno oblikovanom tijelu, dobila je nadimak 'The Body', koji je zadržala i danas. Iako ima 53 godine, Elle Macpherson i dalje izgleda savršeno, no isto tako, i dalje ne može zadržati muškarca pored sebe.

  • +3
Elle Macpherson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovih dana raspao se njezin četiri godine dug brak s Jeffreyjem Sofferom, koji na svom bankovnom računu ima tek oko četiri milijarde dolara. Navodno se sama Elle već pojadala prijateljima kako je njihovu braku zaista došao kraj, budući da Jeff baš i nije mogao ostati vjeran samo jednoj ženi.

Navodno je to 'naslijedio' od oca, koji se ženio čak pet puta. Misleći da je on napokon pravi muškarac za nju, uz kojeg će ostarjeti, Elle je čak preselila svoju obitelj iz Londona na Floridu, kako bi mogli svi biti na okupu. Naime, Elle iz prijašnjeg braka s financijašem Arpadom Bussonom ima dvojicu sinova - 19-godišnjeg Flynna i 14-godišnjeg Aurelius Cyja, dok Jeffrey iz bivšeg braka ima dvije kćeri i sina.

Uloga maćehe izrazito joj se svidjela, stoga je jednom izjavila za Vogue: 'Dobiti troje djece ovim putem, najveći je dar koji sam mogla dobiti. Trudim se sa svima njima imati idealan odnos i želim da se sva braća i sestre slažu. Mislim da ljubav čini čuda za svaku ženu, a biti majka najveće je postignuće.'

Nakon što je shvatila da je njihovu braku došao kraj, Elle se iselila iz njihove kuće u stilu popularne serije 'Dinastija', vrijedne 15 milijuna funti u Miamiju, te je trenutno u potrazi za novim domom u kojem će živjeti s mlađim sinom, budući da je stariji otišao u Boston na fakultet.

Iako je pričala o bajkovitom životu, američkim medijima nije promaklo pitanje - je li možda razlog nesretnih ljubavi taj što uvijek bira milijardere koji su ujedno i ženskaroši ili taj što je ona, navodno, poprilično hladna, stroga i nepovjerljiva.

Elle Macpherson i njezine ljubavi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prije braka sa Sofferom, deset je godina provela s milijunerom Arpadom Bussonom, pa tri godine sa playboyjem Timom Jefferiesom, a bila je i s pjevačem Billyjem Joelom, kojeg je upoznala u baru na St. Bartsu i provela s njim godinu dana. On je, navodno, nekoliko svojih pjesama napisao upravo njoj, poput 'This Night' i 'And So It Goes', no na kraju ju je ostavio zbog njezine kolegice Christie Brinkley. Pet je godina bila i u braku s 20 godina starijim modnim fotografom Gillesom Bensimonom.

Sam Soffer ima popriličnu listu slavnih žena s kojima je bio, poput Gwyneth Paltrow i Kate Hudson, a nakon njihova prvog prekida, prije zaruka, Elle je pronašla novog milijunaša - engleskog bankara Rogera Jenkinsa, koji na svom računu ima oko 300 milijuna funti.

Nakon helikopterske nesreće, u kojoj je Soffer sudjelovao, njih dvoje su se pomirili, a potom i vjenčali na intimnoj ceremoniji na Fidžiju, točnije u resortu Laucala, koji je zapravo privatni otok u arhipelagu.