BOLEST SUPRUGE

Najteži dani trenera Line Červara: 'Vjerujem kako ćemo uz božju pomoć dobiti ovu bitku'

01.10.2018 u 09:54

Bionic
Reading

Iako bi ovih dana trebao biti fokusiran na nove rukometne utakmice i osmišljavanje taktika za pobjedu, 68-godišnji legendarni trener Lino Červar proživljava obiteljsku dramu. Njegova supruga Klaudija, s kojom je u braku 40 godina bori se s teškom bolešću

Da prolazi tešku životnu dramu, znali su isprva samo njegovi najbliži, a onda je i javnost doznala pojedinosti. Kako donosi 24 sata, legendarni rukometni trener, 68-godišnji Lino Červar sport je prvi puta, nakon tko zna koliko godina, stavio po strani, a sve kako bi bio uz svoju suprugu Klaudiju.

Lino Červar sa suprugom Izvor: Cropix / Autor: Vjekoslav Skledar / CROPIX

Naime, njegova 67-godišnja supruga, s kojom je u braku već 40 godina, bori se s teškom bolešću. 'Supruga mi ima tumor. Vodimo najtežu životnu bitku. Moram biti uz nju u ovim teškim trenucima, ona je uvijek bila tu za mene. To je žena koja je najzaslužnija za sve moje uspjehe. Sve što sam napraivo u životu, itekako mogu njoj zahvaliti', izjavio je Červar za 24 sata i dodao:

'Nadam se i vjerujem kako ćemo na kraju uz Božju pomoć dobiti ovu bitku i da će sve na kraju biti u redu.'

Za bolest se doznalo tek nedavno, a Lino Červar još je jednom istaknuo kako je upravo ona zaslužna za sve njegove uspjehe te da njegova voljena Klaudija i u najtežim životnim trenucima ima volju za borbu protiv teške bolesti.