CHET HANKS

Najstariji sin Toma Hanksa i Rite Wilson daleko je od imidža kakvog u javnosti imaju njegovi roditelji

03.04.2021 u 09:58

Bionic
Reading

Njegov otac, Tom Hanks, jedan je od najuglednijih pripadnika holivudske industrije koji je imao priliku utjeloviti likove od gospodina Rogersa do Walta Disneyja, a on je tetovirani i ambiciozni 30- godišnji reper i glumac u usponu koji se svim silama trudi odmaknuti od čistog ugleda kojeg u svijetu showbusinessa uživa njegova slavna obitelj

Prvog sina skladnog holivudskog para, Toma Hanksa i Rite Wilson, brojni prozivaju crnom ovcom. O danas 30- godišnjem Chetu Hansku javnost je više doznala 2011. godine kada joj se predstavio u ulozi repera umjetničkog imena Chet Haze.

Poput slavnih roditelja, Chet je također iskazao glumačke ambicije studirajući na uglednom sveučilištu Northwestern tijekom kojeg je paralelno gradio karijeru repera. Njegova pjesma 'White and Purple' koju je objavio tijekom studija, a koja predstavlja remiks hita 'Black and Yellow' repera Wiz Khalife, nije naišla na pozitivan prijem kod publike.

Godine 2014. počeli su prvi problemi za Cheta Hanksa. Primljen je na rehabilitaciju zbog ovisnosti o kokainu, rekavši kako se od tinejdžerskih dana bori sa svojom ovisnošću. Godine 2016., njegova tadašnja djevojka Tiffany Miles rodila mu je kćer imena Michaiah.

Chet Hanks Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Svoje prve zapaženije glumačke uloge ostvario je u popularnim serijama 'Shameless' i glazbenoj sapunici 'Empire' 2018. godine, no najveću pozornost javnosti stekao je zbog sasvim drugih razloga.

Njegove pomalo bizarne objave na društvenim mrežama učinile su da ga javnost smatra crnom ovcom u obitelji uglednog holivudskog para. S karijerom repera i glumca u usponu, danas 30- godišnj Chet Hanks također je strastveni ljubitelj tetovaža, a njegova prsa krasi natpis 'I Am Who I Am' (Ja sam koji jesam).

Prije izbijanja globalne pandemije, u siječnju prošle godine, Chet Hanks objavio je video koji je nedugo zatim postao viralan , a u kojem priča na lažnom jamajčanskom naglasku tijekom dodjele nagrada Zlatnih globusa na kojima je njegovu ocu, Tomu Hanksu, uručena nagrada za životno djelo, Cecil B. Demille.

  • +3
Tom Hanks i Rita Wilson Izvor: Profimedia / Autor: KHAPGG / KPGG / Backgrid Australia / Profimedia

Nedugo zatim u javnost je procurio uznemirujući video u kojemu ima krvavu ranu na glavi nakon prepirke s bivšom partnericom, Kianom Parker. Rezultat njegove ozljede je fizički obračun s bivšom djevojkom nakon što ju je optužio da mu je ukrala novac, a zatim ju je optužio i za napad. U svoju obranu, Kiana Parker izjavila je kako je sin Toma Hanksa bio nasilan prema njoj i da je zbog navedenog osigurala zabranu pristupa.

Iako ga zbog svega navedenog u javnosti tretira kao loši dečko i crna ovca u obitelji Toma Hanksa i Rite Wilson, 30- godišnji Chet usprkos svemu ne odustaje od svoje karijere povremenog repera i glumca.

Kako se doznaje, snimio je cjelovečernji film 'White Boy Summer', a javnosti je otkrio da bi uskoro mogao ugledati svjelo dana.