CINESTAR TV

Najnoviji blockbusteri premijerno u vašem domu

26.09.2014 u 10:04

Bionic
Reading

Ljubitelje novih filmskih naslova zasigurno će razveseliti vijest da ove je­seni CineStar TV Premiere kanali po prvi puta na male ekrane donose mnoštvo filmskih hitova

Tako vas na CineStar Tv Premiere kanalima čekaju filmovi poput komedije 'Legende u Vegasu' (s legendar­nom glumačkom četvorkom koju čine Michael Douglas, Robert De Niro, Morgan Freeman i Kevin Kline), akcijski triler 'Plan za bijeg' (u kojem Sylvester Stallone i Arnold Schwarzenegger zajedničkim snagama pokuša­vaju pobjeći iz tehnološki najnaprednijeg zatvora na svijetu), znanstveno-fantastičnu avanturu 'Enderova igra' s Harrisonom Fordom u glavnoj ulozi te kao najbolji uvod u završnicu megauspješne franšize 'Igre gladi' koja dolazi u studenom u kina, drugi nastavak serijala kojim se proslavila mlada oskarovka Jennifer Lawrence - 'Igre gladi: Plamen'.

Ovo su samo neke od kinouspješnica koje su prije godinu dana vladale svjetskim kinima i u kojim će zahvaljujući novoj jesenskoj shemi CineStar TV Premiere kanala moći uživati i domaća publika u udobnosti vlastitog doma. Naime, osim navedenih blockbustera najmlađe na CineStar TV Pre­miere kanalima u studenom očekuje 'Khumba', raskošno produciran animi­rani film o zebri koja je rođena samo s pola pruga, dok će stariji moći iza­brati između premijernih naslova kao što su futuristička pustolovina 'Riddick: Vladar tame' s Vinom Dieselom ili ratni triler 'Sezona lova' u čijem su središtu dvojica veterana rata u Bosni koje tumače Robert De Niro i John Travolta. Za smijeh je ove jeseni zadužen 'Dostavljač' Vince Vaughn koji će odjednom saznati da je otac 533 djeteta! Ova priča je temeljena na istinitom događaju, a na CineStar TV Premiere kanalima gledatelji će tije­kom studenog i prosinca moći ekskluzivno zaviriti i u živote poznatih zah­valjujući Ciklusu biografskih filmova o najutjecajnijim osobama 20. sto­ljeća kojeg otvaraju 'Jobs', 'Diana' i 'Utrka života'.