ŽIVOT NA NOVOJ ADRESI

Sprema se još jedna velika promjena u životima Meghan Markle i princa Harryja

18.11.2018 u 09:49

Bionic
Reading

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa, princ Harry i Meghan Markle, prema riječima izvora bliskog paru, zbog dolaska prinove ozbiljno razmišljaju o prostranijem domu i preseljenju iz Kensigtonske palače

Bivša američka glumica i britanski princ trenutno žive u dvosobnoj kući Nottingham u sklopu Kensingtonske palače.

Kako otkriva izvor očekuje se da će kraljičin rođak, 74- godišnji knez od Glocestera i njegova 72- godišnja supruga danskog podrijetla, Birgitte, uskoro prepustiti svoj raskošan dom s dvadeset i jednom spavaćom sobom u prilog Meghan Markle i princu Harryju.

  • +15
Kensingtonska palača Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ideja o preseljenju iz raskošnog doma Dankinji Birgitte i nije toliko zanimljiva, a njezin dom nalazi se tik uz posjed britanskog princa Williama i Kate Middleton.

'Birgitte ne želi otići, a zašto i bi? Ona i njezin suprug su punopravni članovi kraljevske obitelji i njihov dom im je osigurala kraljica Elizabeta', navodi izvor. Glasnogovornik Kensingtonske palače oštro opovrgava navedene glasine, no Meghanina i Harryjeva želja za prostranijim domom nije sporna.

  • +12
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prema navodima jednog drugog izvora, princu Harryju i Meghan Markle ne sviđa se ideja o življenju pokraj doma princa Williama i Kate Middleton te razmišljaju o potpunom napuštanju Kensingtonske palače.

'Meghan i Harry uskoro će imati zasebne urede i zasebne živote od ostatka kraljevske obitelji, stoga ne postoji razlog zašto bi njihov londonski dom trebao biti unutar granica Kensigtonske palače', ističe izvor blizak paru.