PROCURILE FOTOGRAFIJE

Izlazak u četvero: Meghan Markle i Kate Middleton s prinčevima na 'tajnoj' večeri

17.11.2018 u 20:18

Bionic
Reading

Meghan Markle i princ Harry u društvu starijeg brata, princa Harryja i njegove supruge Kate Middleton, u četvrtak navečer uživali su zajedničkom izlasku. Dva kraljevska para bila su na večeri Royal Foundation Dinner u Londonu, no budući da se radilo o privatnom izlasku, ostao bi tajna da fotografije u društvu vojvodskih parova na svojim društvenim mrežama nije objavio jedan gost

Izlazak prinčeva sa suprugama Kensingtonska palača nije najavila niti su ih tamo dočekale uobičajene horde fotografa.

Inače se fotografije s te glamurozne večeri nikad ne objavljuju u medijima, no jedan je gost ipak uspio podijeliti svoje utiske s ostatkom svijeta ne krijući oduševljenje što je upoznao najpopularnije kraljevske parove današnjice.

Riječ je o škotskom glazbeniku Tomu Walkeru, koji je te večeri u Victoria House zabavljao uzvanike, a usput se fotografirao s najpoznatijom kraljevskom četvorkom.

Za glamuroznu večeru Kate Middleton odabrala je crvenu haljinu brenda Preen, kakvu je nosila prije dvije godine rijekom službenog posjeta Kanadi, dok je Meghan Markle za ovu prigodu odabrala kreaciju svog dobrog prijatelja, dizajnera Rolanda Moureta. Haljina nazvana Aldrich tamno plave je boje i bez naramenica te se prodaje za oko 13.000 kuna.

  • +37
Meghan Markle - svi stajlinzi s australske turneje Izvor: Profimedia / Autor: Tportal montaža