TAJNA JE OTKRIVENA

Kate Middleton već se priprema za dan kada će princ William postati kralj, a evo i kako

16.11.2018 u 14:11

Bionic
Reading

Kada jednog dana kraljica Elizabeta II ipak ode u zasluženu mirovinu i prepusti svoj tron sinu, princu Charlesu, a potom i on titulu preda princu Williamu, njegova supruga, Kate Middleton u potpunosti spremna dočekat će svoje novo zaduženje

Na dolazak princa Williama na britanski tron još ćemo malo pričekati, jer sama kraljica Elizabeta II još uvijek nije odstupila sa svog mjesta, a prije negoli William i zasjedne i postane kralj, tu važnu ulogu imat će njegov otac, princ Charles.

Ipak, dok se cijeli taj scenarij ne odvrti, 36-godišnja Kate Middleton i dalje će vrijedno vježbati i pripremati se za svoju veliku ulogu - onu supruge britanskog kralja, zbog koje će titulu vojvotkinje od Cambridgea zamijeniti i postati kraljeva supruga, kraljica Catherine, no, da pojasnimo, ona nikada neće biti kraljica u smislu da će biti kao kraljica Elizabeta II. Kate će jednostavno biti kraljeva supruga, a u Velikoj Britaniji ima i službeni naziv za to - Queen consort.

  • +12
Kate Middleton i princ William Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Tako je od kraljice već dobila i orden kraljevske obitelji, kao nagradu za sav njezin dosadašnji trud i rad, koji je znak njezinog 'penjanja' u kraljevskoj obitelji, a nakon što se angažirala oko udruga koje pomažu ljudima u borbi protiv psihičkih bolesti, Kate Middleton je shvatila kako je njezina moć sve jača, osobito sada kada je njezin suprug sve bliže tronu.

Nedavno je dobila i čast da zajedno uz kraljicu i Camillu Parker stajala na balkonu na svečanosti povodom Dana sjećanja na žrtve Prvog svjetskog rata, dok je, primjerice, Meghan Markle, sve pratila s drugog balkona. Sama Kate Middleton zapravo je 'upala' na mjesto princa Philipa, koji je prošle godine otišao u mirovinu i odustao od svih kraljevskih dužnosti.

Osnivačica internet stranice 'What Kate Wore', Susan E. Kelley, izjavila je za Vanity Fair: 'Prije nekoliko godina možda ste na njoj i mogli primjetit prestrašenost, no danas toga više nema. Svjesna je i spremna za novu poziciju.'

  • +8
Meghan Markle i Kate Middleton - Festival sjećanja na poginule u 1. Svjetskom ratu Izvor: Pixsell / Autor: Chris Jackson/Press Association/PIXSELL

Nakon što je u listopadu završio njezin šestomjesečni porodiljni dopust, Kate Middleton vratila se prepuna samopouzdanja, kakva do sada i nije bila, a sada napokon može birati što želi i što voli. Tako otkako je postala majka petogodišnjeg Georgea, trogodišnje Charlotte i sedmomjesečnog Louisa, sve više bira rad s udrugama koje brinu za dobrobit djece.

To je samo dio poduže liste koju Kate Middleton mora savladati kako bi jednog dana s lakoćom mogla preuzeti titulu kraljice Catherine.