MLADA MAMA

Najmlađa članica klana Kardashian-Jenner čeka djevojčicu

26.09.2017 u 19:16

Bionic
Reading

Već neko vrijeme mediji bruje kako je 20-godišnja Kylie Jenner, najmlađa članica klana Kardashian-Jenner, trudna s dečkom Travisom Scottom, a navodno će mlada starleta postati mama djevojčice

TMZ saznaje kako klan Kardashian-Jenner iščekuje prinovu te da je riječ o djevojčici. Kylie Jenner u petom je mjesecu trudnoće, a sa 25-godišnjim Travisom je u vezi od od travnja ove godine.

Premda još Kylie nije službeno potvrdila trudnoća, TMZ piše kako se radi o curici.  

Kylie Jenner Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Premda je mama Kris Jenner zasad suzdržana, otac obitelji Caitlyn koji se prije nego je promijenio spol odazivao na ime Bruce Jenner, iskomentirao je, kažu izbori, da je Kylie trebala pričekati dok ne bude u nekoj dužoj vezi. 

Navodno je Kris bila iznenađena razvojem događaja jer smatra kako Kylie još nije spremna imati dijete.

Majice s potpisom Kendall i Kylie Jenner Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Sumnje o trudnoći potaknula je i sama Kylie kad je započela objavljivati stare fotografije i potpuno netipično za nju, slike u širokoj odjeći.

Inače, ova mlada beauty mogulica koja ima veliki broj pratitelja na društvenim mrežama, pokrenula je kozmetičku tvrtku Kylie Cosmetics za koju se predviđa kako će ove godine zaraditi nevjerojatnih 386 milijuna dolara.

  • +5
Kylie Jenner Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Poduzetna Kylie pokrenula je i svoj vlastiti show pod nazivom 'Life of Kylie'.

Kćer Kylie i repera Travisa Scotta bi se trebala roditi početkom godine, kad i će zamjenska majka koja nosi dijete Kim Kardashian i Kanye Westa roditi bebu.

Kim i Kanye vjenčali su se u svibnju 2014. i roditelji su četverogodišnje North i 21-mjesečnog Sainta.

Kim ih je oboje rodila prirodnim putem, no zbog velikih problema s posteljicom (placenta accreta) tijekom obje trudnoće, nova bi trudnoća za nju predstavljala veliki rizik pa se par odlučio proširiti obitelj koristeći zamjensku majku.