čestitke holivudskih zvijezdi

Najintimnije fotografije: Trudna Hillary Swank pokazala kako blizanac na ultrazvuku pokazuje mišiće

21.03.2023 u 20:30

Bionic
Reading

Holivudska glumica Hillary Swank pokazala je najnovije fotografije s ultrazvuka na kojima se vidi kako jedan od blizanaca 'napinje mišiće za kameru'

Glumica Hillary Swank s mnogobrojnim pratiteljima na društvenim mrežama podijelila je zanimljivu fotografiju ultrazvuka na kojoj se vide njeni blizanci.

Trudna holivudska zvijezda istaknula je zadivljenost činjenicom kako jedan od blizanaca 'pokazuje snagu' te u opisu slike ponosno napisala:

'Beba napinje mišić za kameru.'

Uz opis je dodala i hashtagove 'Prize fighter' i 'Prava beba od milijun dolara', a nije trebalo dugo čekati da prikupi preko 90 tisuća lajkova i stotine komentara oduševljenih pratitelja.

Upravo putem komentara, javile su se i njene glumačke kolegice pa ju je Kate Hudson 'zadirkivala' rekavši kako beba ima ista ramena kao majke, a Sharon Stone samo je napisala 'O moj bože'.

  • +5
Hillary Swank Izvor: Profimedia / Autor: John Nacion/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Prelijepa 48-godišnja Swank blizance čeka sa suprugom Phillipom Schneiderom, a javnost je za njenu trudnoću saznala u listopadu kada je prilikom gostovanja u popularnoj emisiji Good Morning America objavila:

'Ima nešto što sam jako dugo čekala i to je moja iduća novost - bit ću mama. Dolazi dvoje djece, ne mogu vjerovati!'