nesreća na filmskom setu

Gerard Butler priznao: ‘Skoro sam ubio Hillary Swank za vrijeme snimanja filma'

26.01.2023 u 17:11

Bionic
Reading

Gerard Butler priznao je kako je 'skoro ubio' Hilary Swank za vrijeme snimanja 'P.S. Volim te', filma iz 2007. godine. Nakon nesreće glumica je prevezena u bolnicu, a Butler je ostao sam plakati

Gostujući u emisiji 'The Drew Barrymore Show Gerard Butler je otkrio da je ozlijedio Hilary Swank dok je radio na sceni u kojoj je plesao 'kao idiot' u boksericama i tregerima. Dok je Butlerov lik, Gerry Kennedy, trebao dobiti udarac kopčom za tregere u lice dok se svlačio, metalna kopča se umjesto toga ozlijedila glumičinu glavu.

'Zapelo je, zatim se otkačilo i preletjelo mi preko , objasnio je 53-godišnji glumac te dodao: 'Razrezao sam je. Mogli ste čak vidjeti i rebraste tragove kopči]. Morali su je odvesti u bolnicu.'

Butler je taj modni dodatak okarakterizirao tako opasnim ističući da je snimateljska ekipa 'imala plastične prednje strane kako bi se zaštitila' od letećeg metala.

Nakon nesretnog događaja filmski studio se raščistio 'za tri sekunde', ostavivši Butlera uplakanog u boksericama. ‘Ozlijedio sam Hilary Swank. Skoro sam joj izbio oko. Napravio sam budalu od sebe', rekao je 53-godišnji Butler nazvavši svoju bivšu kolegicu sjajnom osobom za suradnju.

  • +4
Hilary Swank Izvor: Profimedia / Autor: HFPA Photographer / PictureLux / Profimedia

U veljači 2020. pojavila su se šuškanja kako se sprema nastavak filma 'P.S. Volim te', ali Swank i druge zvijezde omiljenog filma - Lisa Kudrow, Kathy Bates i Harry Connick Jr. - nisu komentirali svoje sudjelovanje u nastavku. Također ni Butler nije ništa komentirao po tom pitanju.

Inače, Hilary Swank, uživa u blaženom stanju i očekuje blizance sa suprugom Philipom Schneiderom. Ranije ovoga mjeseca izjavila je za Page Six da se osjeća izvrsno u trećem tromjesečju.