NOSI BLIZANCE

Trudna Hilary Swank otkrila zašto joj je trebalo toliko dugo da se odluči na majčinstvo

28.10.2022 u 21:14

Bionic
Reading

Da je prvi puta trudna u 49. godini života, i uz to da očekuje blizance, Hilary Swank otkrila je početkom ovog mjeseca, a sada je progovorila o danima koji su ispred nje

Do trenutka kada će prvi puta postati majka, i kada će njezini blizanci stići na svijet, ostalo je još nekoliko mjeseci, no pripreme za majčinstvo za holivudsku glumicu i dobitnicu Oscara, Hilary Swank, već su počele.

U novom intervjuu za magazin Extra, Hilary je objasnila zašto je donijela odluku da prvi puta postane majka sa 48 godina.

'Ganjala sam karijeru, a i nisam imala pravu vezu sve do unazad četiri godine. Svi ti elementi trebali su doći na svoje i posložiti se', rekla je Hilary i dodala:

'O majčinstvu sam razmišljala još kao mlada djevojka. I to je cijelo vrijeme bilo mi u mislima, stoga je lijepo napokon biti trudna.'

  • +3
Hilary Swank Izvor: EPA / Autor: URS FLUEELER

Iako počeci trudnoće za nju nisu bili nimalo lagani, prvenstveno jer se borila s jutarnjim mučninama, sada se osjeća bolje pa u istoj može napokon i uživati.

'Prijateljice su mi rekle da kada si trudan s blizancima, duplaju ti se i hormoni, dupla ti se mučnina, sve ti se dupla', rekla je Hilary Swank koja je otkrila i kako je termin poroda u travnju, na rođendan njezinog pokojnog oca, što za nju ima posebno značenje jer je za njega bila posebno vezana.

Stephe Swank preminuo je u listopadu 2021. i ostavio veliku prazninu u životu holivudske glumice.