SPORT JE VAŽAN

Najglasniji navijači: Ana Kurnjikova oduševila sve novom fotografijom nasmijanih blizanaca

03.07.2018 u 14:43

Bionic
Reading

Da je ovih dana bilo itekako napeto u domu Ane Kurnjikove i Enriquea Iglesiasa, dalo se naslutiti i po fotografijama koje je bivša tenisačica objavila na svom Instagram profilu. Naime, u nedjelju je odigrana za njih važna utakmica na Svjetskom nogometnom prvenstvu u kojoj su snage izmjerili reprezentacija Anine rodne Rusije i Iglesiasove Španjolske, a tim povodom slavni je par odjenuo svoje blizance u minijaturne reprezentacijske dresove obiju zemalja

Iako su cijelu trudnoću krili od javnosti, kao i bilo kakve informacije nakon poroda, nekadašnja tenisačica Ana Kurnjikova i njezin partner, latino pjevač Enrique Iglesias, s kojim je u vezi već 16 godina, sada ne mogu odoljeti a da s javnosti ne podijele fotografije svojih preslatkih šestomjesečnih blizanaca - sina Nicholasa i kćerkice Lucy.

A odlična prilika da još jednom oduševe sve fotografijama nasmijanih blizanaca bila je utakmica osmine finala ovogodišnjeg Svjetskog nogometnog prvenstva, u kojem su 'okršaj' imali Rusija i Španjolska. Stoga su tata Španjolac i mama Ruskinja svoje blizance odjenuli prvo u ruske dresove, a potom i španjolske i tako ih fotografirali za uspomenu.

Pobjeda Rusije, zahvaljujući jedanaestercima, izmamila je zasigurno osmijeh i na lice proslavljene tenisačice, koja zasigurno s nestrpljenjem iščekuje i subotnju utakmicu protiv Hrvatske.

  • +13
Ana Kurnjikova i Enrique Iglesias Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia