SVE ZA BLIZANCE

Nježna strana latino zavodnika: Enrique Iglesias fotografijom oduševio obožavatelje

02.05.2018 u 10:42

Bionic
Reading

Otkako je u prosincu prošle godine, prvi puta u 42. godini života postao otac i to blizanaca Lucy i Nicholasa, latino pjevač Enrique Iglesias ne može sakriti svoju sreću. Posljednjom fotografijom na svom Instagram profilu, gdje ga prati gotovo 13 milijuna obožavatelja, oduševio je njih više od milijun

Koliko je 'zaluđen' svojom djecom, latino pjevač Enrique Iglesias ne trudi se sakriti. Stoga svoje obožavatelje svako toliko vremena na svom Instagram profilu oduševi pokojom fotografijom s blizancima.

I still can’t believe..... you’re mine

Objavu dijeli Enrique Iglesias (@enriqueiglesias)

Tako je i prije nekoliko dana objavio fotografiju, koja je u samo 24 sata od objave prikupila više od milijun lajkova, na kojoj jednom rukom pridržava četveromjesečnu bebu na svom kuku.

Nije poznato radi li se o kćeri Lucy ili sinu Nicholasu, koje je njegova životna partnerica, bivša tenisačica Ana Kurnjikova, rodila 16. prosinca 2017. godine.

Game day!! ⚽️⚽️⚽️

Objavu dijeli Enrique Iglesias (@enriqueiglesias)

Iako su cijelu trudnoću i porod držali u tajnosti, Kurnjikova i Iglesias više se ne ustručavaju sa svijetom podijeliti svoju sreću. I dok 42-godišnji latino zavodnik, osim svojih fotografija, na Instagramu dijeli fotografije blizanaca, Ana Kurnjikova najčešće stavlja fotografije i videa svojih pasa ili kako vježba.

  • +13
Ana Kurnjikova i Enrique Iglesias Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Samo četiri mjeseca nakon poroda 36-godišnja Ana Kurnjikova izgleda kao da nikada nije ni bila trudna, a kamoli da se imala blizanačku trudnoću.