NEODOLJIVE FOTOGRAFIJE

I Ana Kurnjikova i Enrique Iglesias zaluđeni nogometnim prvenstvom: Za koga će blizanci navijati?

18.06.2018 u 12:30

Bionic
Reading

Ovogodišnje Svjetsko nogometno prvenstvo održava se u Rusiji, domovini proslavljene tenisačice Ane Kurnjikove, koja je u prosincu 2017. godine rodila blizance Nicholasa i Lucy. Zajedno sa svojim partnerom, latino pjevačem Enriqueom Iglesiasom, Ana je pokazala kako se navija u njihovom domu

Otkako su u prosincu, po prvi puta, postali ponosni roditelji preslatkih blizanaca Nicholasa i Lucy, bivša tenisačica Ana Kurnjikova i latino pjevač Enrique Iglesias, uživaju sa svojim potomcima.

#worldcup #spain #portugal

Objavu dijeli Enrique Iglesias (@enriqueiglesias)

Svoje obožavatelje na svojim Instagram profilima svako toliko oduševe fotografijama svojih beba, a posljednje nisu nikoga ostavile ravnodušnima. Naime, u domu Ane Kurnjikove i Enriquea Iglesiasa sve je u znaku Svjetskog nogometnog prvenstva, koje se ove godine održava u domovini proslavljene tenisačice.

I dok, naravno, ona navija za Rusiju, Iglesias je vjerni navijač španjolske reprezentacije, a čini se da su već i Nicholasa i Lucy naučili za koga treba navijati.

#Россия #worldcup2018 #GoRussia

Objavu dijeli 🐾 Anna 🎈Аня (@annakournikova)

Ana pozira s malenom Lucy i službenom loptom ovogodišnjeg prvenstva, dok se na televizoru iza njezinih leđa odigrava utakmica Rusije i Saudijske Arabije, dok je Enrique, utakmicu Španjolske i Portugala pratio s malenim Nicholasom na vratu.

  • +13
Ana Kurnjikova i Enrique Iglesias Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia