obožavaju ga

'Najbolji TV tata': Ekipa serije 'Plava krv' obilježava 79. rođendan Toma Sellecka

30.01.2024 u 14:25

Bionic
Reading

Legendarni glumac je još jednu godinu stariji a njegove kolege iz serije 'Plava krv' pomažu mu u proslavi njegovog velikog dana

U ponedjeljak je nekoliko Selleckovih kolega pohvalilo glumca na društvenim mrežama dok je obilježavao svoj 79. rođendan. 'Najsretniji rođendan, šefe', napisala je Abigail Hawk, koja glumi detektivku Abigail Baker, pored grupne fotografije na Instagramu.

U objavi su Robert Clohessy, koji tumači poručnika Sidneya Gormleya i Gregory Jbara koji glumi Garretta Moorea. Trio je na fotografiji stajao okupljen oko Sellecka (koji je 13 sezona tumačio patrijarha obitelji i ozbiljnog zapovjednika policije Franka Reagana) i njegove rođendanske torte.

Plava rođendanska torta sadržavala je policijski šešir i značku na vrhu poslastice prikaz horizonta New Yorka. Bridget Moynahan, Selleckova kći u seriji Erin Reagan, također je podijelila slatku počast na njegov veliki dan. Najboljem TV tati koji postoji... Sretan rođendan, Tome!', napisala je uz fotografiju na kojoj su njih dvoje zagrljeni i smiju se.

Njezin brat pred kamerama Donnie Wahlberg, koji glumi detektiva Dannyja Reagana, također je Sellecku posvetio svoju objavu. 'Sretan rođendan mom dragom prijatelju i TV tati jednom i jedinom Tomu Sellecku! Volim te, tata!', opisao je uz nekoliko fotografija snimljenih tijekom godina.

Na službenom profilu serije isto stoji objava. 'Sretan rođendan legendi, Tomu Sellecku', poručili su mu. Podsjetimo, hit uspješnica je svjetlo dana ugledala u rujnu 2010. Nakon više od desetljeća emitiranja, serija će završiti nakon svoje 14. sezone. Posljednja sezona bit će podijeljena u dva dijela, pri čemu će se prva polovica emitirati u veljači, a početak druge polovice očekuje se na jesen. 'Plava krv' je bila druga najduže emitirana serija koja se trenutno emitira na CBS-u nakon 'NCIS'-a.

Inače, serija dobila je brojne pohvale zbog korištenja autentičnih njujorških lokacija i zbog Selleckove uloge koja je nagrađena Emmyjem. Popularni glumac je glavna zvijezda serije, no preostali članovi glumačke postave nisu ostali u sjeni jer su i oni osvojili srca publike. ''Plava krv' je potvrda nama glumcima da dobro radimo svoj posao, što publika, u konačnici, cijeni i nagradi. Ponosan sam na profesionalnost cijele glumačke ekipe koja stoji iza ovog uspješnog dramskog hita', izjavio je Selleck ranije.

Tom Selleck Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER