ne podnose se?

Najbolje prijateljice Taylor Swift - Selena Gomez i Blake Lively nikad nisu viđene zajedno, evo zašto

02.04.2024 u 21:10

Bionic
Reading

Pop zvijezda poznata je po svojoj ženskoj kliki. Njezino žensko društvo veće je no ikad prije, a kad ne nastupa i ne smišlja nove hitove, organizira druženja za svoje cure

Taylor Swift prijateljuje sa Selenom Gomez od 2008., a s Blake Lively od 2015. godine. No, njih dvije su se tijekom godina navodno izbjegavale na druženjima. Upućeni sada otkrivaju iznenađujući razlog zašto se nikad ne druže kao trio uključujući Met Gala i brojne ceremonije od Zlatnih globusa do Emmyja i SAG nagrada.

Sumnje su se pojavile kada je nogometna obožavateljica Selena izostala s Taylorine A-liste na ovogodišnjem finalu Super Bowla, gdje su Lana Del Rey, Ashley Avignone, Kaleigh Sperry i Blake Lively bodrile Travisa Kelcea dok je s Kansas City Chiefsima jurišao do pobjede.

Fanovi superzvijezde očajnički su pokušavali otkriti zašto Selena kao strastvena obožavateljica nogometa - nije bila prisutna na Super Bowlu. Umjesto toga, komentirala je s uplakanim emotikonom i crnoim srcem fotografiju pjevačice s prijateljima u finalu.

Također nikada nije pratila Taylor kad je bodrila Travisa, za razliku od Blake koji je bila uz nju na tri utakmice prošle sezone. Daily Mail je zbrojio desetke događaja, uključujući sva rođendanska slavlja Taylor Swift, njezine zabave povodom 4. srpnja i proslave Nove godine.

Uoči svog 34. rođendana 12. prosinca, Taylor je preskočila TIME-ovu gala svečanost za osobu godine u New Yorku sa Selenom i Kaleigh te njezinim suprugom glumcem, Milesom Tellerom. Blake nije bila prisutna - ali je bila na proslavi na Taylorinom slavlju sljedeće večeri gdje se zabavljala s kantautoričinim slavnim prijateljima, uključujući Kaleigh i Milesa, kao i Zoe Kravitz i Gigi Hadid. Selena je, međutim, bila primjetno odsutna. Umjesto toga, bivša Disneyjeva zvijezda podijelila je rođendansku poruku na Instagramu uz fotografiju na kojoj je Taylor ljubi u obraz.

Upućeni tvrde da postoji zla krv između Blakea i Gomez, koje navodno nisu prijateljice, ne 'druže se' i provode vrijeme s pop superzvijezdom - odvojeno. 'To je razlog zašto niti jedno od njih nikada nije s Taylor u isto vrijeme. Stalno izbjegavaju međusobne sukobe', rekao je izvor za Daily Mail.

POZNATE PLAVUŠE

Kakvi stajlinzi! Blake Lively i Taylor Swift u senzacionalnim izdanjima

Pogledaj galeriju

'Za dobro druženje i dobru zabavu, znate koga pozvati, a koga ne,' rekao je drugi izvor dodajući: 'Taylor zna da Blake i Selena ne smiju biti u istoj sobi i da to moraju biti dvije odvojena druženja. Blake uživa u pogodnostima koje pruža slavna osoba. Voli se zabavljati. Ako se događa nešto zabavno, ona želi biti dio toga. To je nešto što svi, uključujući Taylor, vole kod Blake. Ona zna da će se, bez obzira na sve, dobro zabaviti i puno smijati kad bude vani s Blake. Selena igra drugačiju ulogu u Taylorinom životu.'

'Čini se da je Blake bliža djevojkama s A liste nego Selena. Selena nekako radi svoje jer je i sama po sebi velika zvijezda', smatra izvor.

znak prestiža

Poznata lica ni ove godine nisu propustila Super Bowl, evo tko se pojavio

Pogledaj galeriju