OSTAJE LI NATASHA ARCHER?

Nagađalo se da je Kate Middleton zamijenila stilisticu, no, čini se, to nije istina...ili?

17.04.2019 u 14:56

Bionic
Reading

Mnogi su primjetili kako se modni stil vojvotkinje od Cambridgea u posljednje vrijeme drastično promijenio, a upravo zbog toga krenula su nagađanja kako je Kate Middleton otkazala suradnju svojoj dugogodišnjoj stilistici Natashi Archer i zatražila usluge bivše modne urednice Virginije Chadwyck-Healy

Kako donosi magazin Tatler, nagađanja da je vojvotkinja od Cambridgea dala otkaz svojoj dugogodišnjoj stilistici Natashi Archer i zaposlila bivšu modnu urednicu Virginiju Chadwyck-Healy pokazala su se netočnima, a jedini razlog što Natashe Archer već duže nema u blizini Kate Middleton, njezin je porodiljni dopust.

  • +3
Natasha Archer Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Naime, krajem 2018. Natasha Archer rodila je sina, pa je zbog toga sve trenutno podredila obitelji, a ne poslu u kraljevskoj obitelji. No, iako nije prisutna, Archer redovito savjetuje vojvotkinju, a savjete često traži upravo od Virginije Chadwyck-Healy.

Navodno su šuškanja o tome da ju Kate Middleton namjerava zamijeniti silno uznemirili Natashu Archer, koja se već godinama trudi oko njezinog modnog stila.

'Kate je Natasha jako draga i bila joj je velika potpora tijekom trudnoće. Priče da ju je zamijenila su smiješne', otkrio je izvor blizak obitelji.

Ipak, sa svime ovime ne slažu se neki dobri poznavatelji prilika u kraljevskoj obitelji. Tako je primjerice Richard Eden za Daily Mail ipak ustvrdio da je Virginija nova stilistica Kate Middleton.

'Ginnie je dugogodišnja prijateljica princa Williama i Kate, te je čak bila uzvanica na njihovom vjenčanju u Westminsterskoj opatiji 2011. godine. Ne samo da se kreću u istim krugovima, već su zajedno i studirali na University of St Andrews u Škotskoj.'

Koja je prava istina, pokazat će vrijeme.