veličanstvena glumačka postava

Na zagrebačku premijeru u organizaciji CineStar TV Channels stigla je ekipa kaskadera i dvojnika glavnih glumaca iz filma 'Plaćenici 4'

21.09.2023 u 13:39

  • +15

Plaćenici 4

Izvor: Promo fotografije / Autor: Bojan Zibar

Bionic
Reading

Sinoć su atmosferu u CineStaru Arena Imax zagrijali kaskaderi i dvojnici koji su demonstrirali izgled seta sa snimanja filma

Četvrti nastavak kultne franšize s najviše glumačkih zvijezda u povijesti, eksplozivnih kaskaderskih akrobacija i nevjerojatnog oružja 'Plaćenici 4' napokon je stigao na filmska platna, a jučerašnja premijera u organizaciji CineStar TV Channels, u CineStaru Arena IMAX-u, odlična su uvertira u početak prikazivanja. Nastavak kultnog filma obiluje veličanstvenom glumačkom postavom, s legendarnim Sylvesterom Stalloneom, Jasonom Stathamom, Arnoldom Schwarzeneggerom, reperom 50 Centom, Dolphom Lundgrenom, Ruby Rose, Megan Fox i Andyem Garciom. Akcijska avantura koja jamči adrenalinski naboj i spektakularne scene borbi, snimana je na nevjerojatnim lokacijama diljem svijeta, a u istoj prevladavaju razne vratolomije i neočekivani preokreti koji zaljubljenike u filmsko platno drže napetima. U novoj dozi akcije, priča prati plaćeničku bandu suočenu s trgovcem oružja koji upravlja snagom goleme privatne vojske. Akcijski film kao nijedan do sad, kombinira snagu, hrabrost i nevjerojatne vještine junaka.

Atmosferu prije same premijere filma dodatno je zagrijao fenomenalan tim poznatog slovenskog kaskadera, producenta i glumca Roka Cvetkova koji je radio na ovom nastavku s timom od čak devedeset iznimnih profesionalaca koji su bili glavni izvođači vratolomija u ovom holivudskom spektaklu. Iznimnu ekipu čine profesionalci većinom iz Slovenije i Hrvatske, dok je pomoćnik koordinacije bio Goran Stjepanović iz Osijeka. Njima se pridružio i naš profesionalni stunt motociklist Matija Podhraški, vlasnik Guinnessovog rekorda u najduljoj vožnji na motora dok stoji na glavi.

Njihova preciznost i koordinacija pokreta stvorile su čarobne trenutke i donijele dodatno uzbuđenje prije gledanja novog nastavka popularne filmske franšize. Znatiželjni posjetitelji su i s velikim oduševljenjem uživali u izložbi arsenala oružja iz filma, koja im je omogućila da se približe omiljenim filmskim junacima na jedinstven način.

Priliku da u cjelokupnom programu, izložbi i četvrtom nastavku kultnog filma uživaju nisu propustili ni: Alen Babić, Neven Ciganović, Alen Đuras, Marina Mamić, Davor Garić, Ermin Preljević, Goran Vinčić, Antonia Ćošić, Lorin Nukić i drugi influenceri i tik tokeri.

Kako bi se što bolje pripremili za nastavak filma, na CineStar TV 1 danas u 20:15 možete pogledati treći nastavka Plaćenika.

Četvrti nastavak filma Plaćenici, u distribuciji Blitza, od 21.09.2023., pogledajte u svim kinima diljem Hrvatske, a ulaznice su u prodaji online, kao i na blagajnama CineStar kina. Film ne propustite pogledati i u premium 4DX formatu.

PLAĆENICI 4 |OD 21.9.| Izvor: Društvene mreže