SVI TUGUJU

Na šokantno priznanje Meghan Markle o gubitku drugog djeteta reagirala je i sama kraljevska obitelj

26.11.2020 u 13:46

Bionic
Reading

Iako već dugo nemaju dobre odnose i gotovo nikakvu komunikaciju, izgleda da je tragedija koja se prije nekoliko mjeseci dogodila Meghan Markle i princu Harryju, a kada je trudna vojvotkinja izgubila drugo dijete, ipak malo zbližila zaraćene strane

Prema pisanju magazina Us Weekly Buckinghamska palača otkrila je da tuguje zbog tragedije gubitka drugog djeteta i svega što su posljednjih mjeseci proživjeli Meghan Markle i princ Harry.

'Princ Charles stoji na raspolaganju sinu Harryju i snahi Meghan i bio je uz njih telefonski u svakom teškom trenutku ovih mjeseci, kao potpora i dio obitelji. Svi su jako tužni zbog gubitka djeteta', rekao je neimenovani izvor blizak kraljevstvu. Supruga princa Harryja u svom je otvorenom pismu za New York Times opisala bolno iskustvo gubitka drugog djeteta i prijevremeni prekid trudnoće.

  • +3
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Njezina patnja mnoge je taknula do suza i rijetki su ostali imuni na njezinu hrabrost koja je bila itekako potrebna da s tako intimnim detaljima izađe u javnost.

'Dok sam hvatala prvorođeno dijete znala sam da gubim drugo. Nekoliko sati kasnije ležala sam u bolničkom krevetu, držeći supruga za ruku. Osjetila sam mlohavost njegova dlana i poljubila mu zglobove, mokre od naših suza. Zureći u hladne bijele zidove, oči su mi se zacaklile. Pokušala sam zamisliti kako ćemo ozdraviti', dio je traumatičnog pisma koje su u srijedu prenijeli svi svjetski mediji.

Bolno iskustvo gubitka željenog drugog nasljednika, zapravo je ponovno zbližilo princa Harryja s ostatkom obitelji, koja se u ovom teškom trenutku pokazala kao utjeha bez obzira na udaljenost.