IZNENADNA ODLUKA

Zadnji udarac u nizu: U britanski dom Meghan Markle i princa Harryja preko noći su se uselili princeza Eugenie i njen suprug

21.11.2020 u 10:34

Bionic
Reading

Kada bi se princ Harry i Meghan Markle poželjeli vratiti u London, barem na kratko, trebali bi potražiti novi dom za svoju tročlanu obitelj. Njihova britanska rezidencija Frogmore Cottage u Windsoru, izgrađena 1801. prema direktivama tadašnje kraljice Charlotte, sada ima nove stanare. U njihov dom uselili su princeza Eugenie i njen suprug Jack Brooksbank

Princeza Eugenie i Jack Brooksbank uselili su u kolibu Frogmore u Windsoru, britansku rezidenciju koja je u vlasništvu vojvoda od Sussexa, princa Harrya i Meghan Markle, potvrdio je izvor poznat portalu People.

'Frogmore Cottage je privatna rezidencija vojvode i vojvotkinje od Sussexa pa se bilo koje preinake i događanja tiču njih', rekao je za People glasnogovornik Buckinghamske palače te dodao kako koliba Frogmore do daljnjeg ostaje dom Meghan i Harryja koji su London zamijenili Los Angelesom.

  • +3
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Meghan i Harry navodno su sretni što svoju britansku rezidenciju koju ne koriste mogu ustupiti Harryjevoj sestrični, princezi Eugenie, mlađoj kćeri princa Andrewa, i njenom suprugu Jacku s kojim iščekuje svoje prvo dijete.

Vojvode od Sussexa raduju se što će Eugenie i Jack uživati sa svojim malenim nasljednikom baš u njihovom domu, a vijest o preseljenju princeze i njezina supruga prvi je otkrio The Sun. Prema pisanju poznatog portala selidba se odigrala u gluho doba noći pa se da zaključiti kako novopečeni bračni par nije želio privući medijsku pažnju, no u tome nije uspio.

Javnost je iz ovog zaključila kako se Meghan i Harry nemaju namjeru vraćati u Veliku Britaniju. Kraljevski par nedavno je iskeširao gotovo 94 milijuna kuna za luskuzno imanje u Montecitu, u Los Angelesu, dok su Eugenie i Jack dosad živjeli u rezidenciji Ivy Cottage, u sklopu Kensingtonske palače.

Podsjećamo, vojvode od Sussexa nedavno su morali pokriti sve troškove renovacije kolibe Frogmore koji su koštali oko tri milijuna dolara. Iako su troškove nakon kraljevskog vjenčanja prvotno snosili porezni obveznici, kraljica Elizabeta II je odlučila da taj dug moraju nadomjestiti nakon njihove kontroverzne odluke da istupe iz kraljevske obitelji i odreknu se svih kraljevskih dužnosti.