SAMOĆA JOJ GODI

Naomi Campbell progovorila o borbi s ovisnošću, ali i o tome kako na pragu 50-e još uvijek nije spremna postati majkom

09.10.2019 u 10:10

Bionic
Reading

Ona je jedna od najpoznatijih supermodela svih vremena, poznata i kao 'crna pantera', a koju, zahvaljujući njezinom izgledu, i dalje modne kuće angažiraju da bude njihovo zaštitno lice. Karijera joj traje desetljećima, a u svemu tome u drugi je plan stavila svoj privatni život

Danas kada nosi modne revije najpoznatijih modnih dizajnera, Naomi Campbell često, rame uz rame, pistom hoda i s tri puta mlađim kolegicama, koje joj na njezinom izgledu definitivno mogu pozavidjeti. U svibnju iduće godine 'crna pantera' napunit će 50 godina, a u posljednjem intervjuu, koji je dala za WSJ Magazine, britanska ljepotica otkrila je kako još uvijek ne namjerava odreći se tog modnog svijeta u korist majčinstva, za koje još uvijek nije spremna.

  • +12
Naomi Campbell Izvor: EPA / Autor: CHRISTOPHE PETIT TESSON

Kako je rekla, sebe vidi kao majčinsku figuru mnogobrojnoj djeci s kojom se susrela tijekom svog humanitarnog rada, mnogobrojnih putovanja po Africi i organizacija dobrotvornih večera. Na pitanje WSJ Magazina vidi li se kao majka, 49-godišnja Naomi Campbell kratko je odgovorila:

'Naomi i djeca: 'Ne još - vidjet ću što će mi svemir donijeti'.'

Među mlade djevojke, koje u njoj vide majčinsku karijeru, a prema kojima je ona ujedno majčinski nastrojena je i 19-godišnja Adut Akech, ljepotica iz Južnog Sudana, za koju brine i često provjerava je li s njom sve u redu.

Osim o majčinstvu, u intervjuu je Naomi progovorila i o svom samačkom životu, nakon što je godine provela u vezama s utjecajnim muškarcima.

'Živjeti sam ne znači i da si usamljen. Nemam vremena dosađivati se, kao ni biti usamljena', rekla je i dodala, prisjećajući se svog bivšeg partnera, slavnog glumca s kojim je bila u vezi ranih 90-ih:

'Za mene, privatnost je iznimno važna, stoga se uvijek brinem da mi moj posao to neće dopustiti. Ipak, pronalazim puteve, a tomu me naučio Robert De Niro.'

Naravno, ovaj intervjuu nije mogao proći a da se ne dotaknu njezine ovisnosti o drogama i alkoholu, koja je dobro poznata, a ovoga puta ispričala je sve o svom 'novom životu', onom kojeg živi - trijezna.

'Preživjela sam! Ne mogu reći da sada vodim iznimno čist život, niti se pretvaram da ga vodim. Nije me bilo sram prva priznati da sam ovisnica, i zahvalna sam Bogu što sam danas napokon liječeni ovisnik i liječeni alkoholičar.'