EUFORIJA OKO '30'

Zagonetni natpisi zaintrigirali fanove Adele: Sprema li novi album?

02.10.2021 u 22:04

Bionic
Reading

Obožavatelji pjevačice Adele nagađaju da je u pripremi novi album, nakon što su diljem svijeta osvanuli jumbo plakati i svjetlosne projekcije s natpisom '30'

Jumbo plakate s natpisom '30' Adeleini obožavatelji su primijetili u širom svijeta, a sugeriraju da bi pjevačica i s četvrtim studijskim albumom mogla slijediti obrazac naslovljavanja albuma po njenoj dobi.

Posljednji album, s kojim je osvojila Grammyja 2015. godine, nazvan je '25'.

Iako još nije službeno komentirala nagađanja, Adele je još 2019. obožavatelje cimala objavom na Instagramu da će '30' za inat biti drum 'n' bass album.

  • +15
Adele Izvor: Profimedia / Autor: Jim Smeal/BEI/Shutterstock / Shutterstock Editorial / Profimedia

Naslov '30' bio bi u skladu s njoj omiljenim načinom imenovanja studijskih albuma, jer je sva tri dosadašnja imenovala prema svojim godinama.

Debitantski album objavljen 2008. godine nazvala je '19', uslijedio je '21' 2021. godine te '25' 2015. godine.

Slijedi li Adele ustaljeni obrazac, piše Daily Mail, album '30' mogao bi biti pun nadahnuća, jer se u tim godinama razišla s bivšim suprugom Simonom Koneckijem.

Obožavatelji slavne glazbenice euforični su zbog tajanstvenih jumbo panoa, pa na društvenim mrežama ostavljaju komentare poput: 'Tresem se. Stiže Adele s #30. O moj Bože!'.

Nagađanja o Adeleinom izbacivanju novog albuma prvi put je plasirao radijski voditelj imena Mauler, koji je objavio tweet 'Nova Adele, ovaj tjedan'.

Objavu je kasnije obrisao, a iako Adele to nije potvrdila, obožavatelji nisu prestali nagađati na Twitteru.

A koliko su željni njene nove glazbe, najbolje pokazuje objava na Instagramu, kojom je nedavno službeno potvrdila svoju vezu sa sportskim agentom Richom Paulom.

Naime, 33-godišnja pjevačica podijelila je crno-bijelu sliku sebe i Paula, uz koju je dodala emotikom crvenog srca.

Međutim, najčešći komentar te objave, podijeljene s gotovo 4 milijuna njenih pratitelja, pitanje je 'kad će novi album?'.