JE LI PRETJERALA?

Na obiteljskoj fotografiji: Umjesto preslatkih Ronaldovih nasljednika, u prvom je planu ponovno bila stražnjica njegove djevojke

30.07.2020 u 15:06

Bionic
Reading

Obitelj Cristiana Ronalda i dalje svaki slobodan trenutak provodi krstareći na luksuznoj jahti, a kako se tamo provode s javnosti redovito dijeli njegova djevojka Georgina Rodriguez

'Za sve što vam je suđeno da se dogodi, uvijek ćete pronaći jedinstven, magični i najbolji mogući način da do toga i dođete.' Napisala je to na Instagramu djevojka Cristiana Ronalda, Georgina Rodriguez, i pored toga objavila fotografiju na kojoj njihova šesteročlana obitelj pozira na luksuznoj jahti.

Svi su snimljeni s leđa i gledaju prema moru, a sjede redom Cristiano Ronaldo, Alana Martina, Mateo, Eva Maria, Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo Jr. Ipak, prema mišljenju nekih, idiličnu obiteljsku fotografiju malo je narušila sama Georgina Rodriguez, koja ni ovoga puta nije propustila u prvi plan staviti svoju stražnjicu i crnom bikiniju, čiji donji dio čine tek tanga gaćice.

Instagram profil 26-godišnje Georgine inače obiluje njezinim seksi fotografijama na kojima, u većini slučajeva, uvijek ističe upravo svoju stražnjicu, na koju je iznimno ponosna, što i ne čudi budući da sate provodi naporno trenirajući kako bi bila u top formi.

Georgina i Cristiano Ronaldo u vezi su već nekoliko godina, a ona je i majka njegove najmlađe kćeri Martine Alane. Zahvaljujući surogat majkama, Ronaldo ima i blizance Matea i Evu, kao i najstarijeg sina Cristiana Ronalda Jr., a koje je Georgina prihvatila kao vlastite i o njima brine.