neopisiva ljubav

Još jedna u nizu predivnih fotografija Anje Alavanje Romac i njezinog malenog Dana rijetke će ostaviti ravnodušnima

29.05.2021 u 09:00

Bionic
Reading

Domaća voditeljica i novinarka koju gledatelji trenutno mogu pratiti u emisiji 'Zdravo je znati', koju uređuje i vodi na 2. programu HRT­-a, ne krije koliko uživa u ulozi mame, a od kad je rodila trećeg sina na svom Instagram profilu ne prestaje objavljivati neodoljive prizore sa svojim dječakom

U obitelji Anje Alavanje i njezinog partnera, ekonomista i nogometnog trenera Vedrana Viljevca vlada pravo veselje. Uz njezina dva sina 5-godišnjeg Ivora i 9-godišnjeg Jakova koje ima iz braka s glazbenikom i ekonomistom Željkom Romcem, u njihov dom je sredinom travnja stigao još jedan dječak kojemu je par nadjenuo ime Dan, a oko kojeg se sad sve vrti.

Brojne trenutke voditeljica bilježi fotografijama a najnoviju sa svojim sinčićem opisala je riječima 'mladunče'.Na njoj je vidimo bez trunke šminke, zaogrnutu ručnikom kako svog mališana drži u naručju. Prije nekoliko dana odvažili su se i na prvo putovanje, odlazak u Dalmaciji što je Anjino prvo putovanje od kad je rodila.

Za razliku od Anje, njezinom partneru Vedranu (s kojim je u ljubavnoj vezi godinu dana) Dan je prvo dijete pa se u roditeljstvo još uhodava. No sreću ne može sakriti. Premda ih je trudnoća iznenadila, neizmjerno su zahvalni na sinčiću. Inače, početkom svibnja je nastavila sa snimanjem emisije 'Zdravo je znati', koju uređuje i vodi na Drugom programu HRT-­a. Na snimanja, otkrila je, odlazi nekoliko puta tjedno, a mališan ih uglavnom prespava.