zanimljiva obitelj

Na profilu poznatog chefa Davida Skoke na Instagramu osvanula fotografija osobe zaslužne za njegove kulinarske vještine

27.08.2021 u 14:37

Bionic
Reading

Jedan od najomiljenijih kuhara u zemlji i šire, zgodni chef sjajnih mišića i s gomilom tetovaža ima profil na društvenoj mreži koji vodi njegova supruga Ana. Uz brojne najave kulinarskih događanja na kojima sudjeluje njezin suprug David Skoko te prikaza njegovih ribarskih i obiteljskih pustolovina, pokazala je i njegovu mamu

Nezaustavljivi i neumorni David Skoko jedri, šeta, snima, bavi se sportom, ali najviše objava ipak je vezano uz njegov posao - kuhanje. Ranije je izjavio da sebe ne smatra 'ne znam kakvim genijalcem u kuhinji te da je kuhanje nešto što bi trebalo biti nedokučivo'.

'Za dobro kuhanje potrebno je naučiti nekoliko sigurnih tehnika kuhanja, skužiti malo kako koja namirnica funkcionira u različitim omjerima i temperaturama, a ostalo je repeticija do savršenstva. Pa kad to pohvataš, onda kombiniraš omjere i stvaraš neke nove kombinacije. Ako voliš kuhati, ništa ti neće biti problem spremiti i više puta dok ne budeš u potpunosti zadovoljan. Bitno je voljeti hranu', ispričao je za Jutarnji list.

Među ostalim je otkrio da na njega nitko nije 'urlao pokazujući svoj autoritet' dok je učio kuhati. 'Ja sam osnove učio kuhati od svoje majke i nikad nije vikala na mene. Nisam učio po hotelskim kuhinjama i poznatim restoranima. Ne znam bih li bio kuhar kao što sam danas da sam išao tim putem, pogotovo jer imam strašan otpor prema autoritetu, posebno ako je agresivan i banalan kakav zna biti u mnogim kuhinjama', otkrio je slavni chef.

Kako je poznato da mu supruga vodi njegov Instagram profil, odlučili su pokazati Aldu Skoko. 'Moja mama kuha najbolje', stoji u opisu fofografije na kojoj je gospođa Skoko snimljena za štednjakom.