prekrasan par

Na Dinamovu pobjedu stigla i Iva Šarić, najveća podrška Brune Petkovića

29.05.2023 u 20:36

  • +3

Iva Šarić

Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic//PIXSELL

Bionic
Reading

Sinoć je Dinamo pobijedio Goricu i još jednom se okrunio naslovom prvaka. Nakon pobjede na maksimirski travnjak istrčale su obitelji Dinamovih igrača, a među njima i Iva Šarić koja je Petkovića i Dinamo pratila s tribina

Prekrasna manekenka sa zagrebačke Trešnjevke ove je nedjelje pratila svog dragog kako još jedanput slavi važnu pobjedu i još važniju titulu. Iva Šarić stigla je na maksimirski stadion kako bi podržala Dinamo, a sve je pratila s tribina u društvu sinčića Adriana koji je jedva dočekao s ocem trčkarati stadionom.

Za utakmicu je odjenula sportsku kombinaciju, baš kao što i priliči ovakvom događaju!

Kombinirala je dva velika trenda sezone: široke traperice i bijeli top nalik potkošulji, baš kakav je ove godine proslavio brend Loewe i kakvog rado nose it djevojke. Također, nosila je i bijele tenisice Odsy-1000 modnog brenda Off White. Iz svoje skupocjene kolekcije torbica, odabrala je zelenu, no veću je pozornost privukao plavi dječji ruksačić koji je nosila kako bi Adrian imao uz sebe svoje stvari.

Na Instagramu je objavila video kako Adrian i Bruno Petković slave pobjedu, ali i pokazala da već odmaraju uz more.

Ljubavna priča poznate manekenke i atraktivnog nogometaša započela je kada je krajem 2019. godine kada je Šarić u HRT-ovoj emisiji Klub 7 ugostila Dinamovog igrača. Iva je tada, jednom od naših najzgodnijih nogometaša kako mu tepaju, postavila i privatna pitanja, među ostalim i o ljubavnom statusu. Doznavši da je single, nije dugo trebalo da Petković padne na šarm lijepe Ive i njezinih zelenih očiju.

POZNATI NA ŠAHU

Nogomet nije jedini sport za koji je Bruno Petković talentiran

Pogledaj galeriju