SKLADNA OBITELJ

Iva Šarić pobjedu Vatrenih dočekala u 'posebnom' društvu

17.12.2022 u 17:55

Bionic
Reading

Velika podrška u karijeri nogometaša Brune Petkovića je zaručnica koja je svog partnera pratila s tribina na prethodnim utakmicama. Bila je ondje i na zadnjoj, za broncu između Hrvatske i Maroka, a s njom je bio sinčić Adrian

Iva Šarić posljednjih dana nije se pretjerano oglašavala na društvenim mrežama, no sada je voditeljica i nekadašnja manekenka pokazala preslatku fotografiju s tribina koja je sigurno raznježila njezine mnoge pratitelje.

Dječaka kojeg je rodila Bruni Petkoviću odjenula je 'kockaste' čarapice i dres, a fotografirala mu je samo noge. Podsjećamo, Bruni je Adrian prvo dijete, dok Iva iz braka s umirovljenim nogometašem Jerkom Lekom ima još dvojicu sinova, Carlosa i Leona.

Iva i Bruno su se upoznali kad ga je ona intervjuirala za emisiju 'Klub 7'. Da su u vezi, otkriveno je u ljeto 2020. godine, nakon godinu dana skrivanja. U travnju prošle godine su dobili sina Adriana koji se rodio u privatnoj zagrebačkoj poliklinici.

VELIKA PODRŠKA

[FOTO] Poznata lica okupirala stadion u Dohi: Izabel Kovačić, Davorka Dalić, Anita Lovren bodre Vatrene do bronce

Pogledaj galeriju

'Beba je, kao i kod svakoga, tako i kod nas, unijela neki novi život i tu neku notu. Ja ne znam kako to opisati, moja djeca su se tome jako veselila, ali oni su mene užasno iznenadili kako su prihvatili bebu i ponašaju se zaštitnički prema njemu. Jako dobro funkcioniramo. Iskreno, malo sam se čak i bojala, ali jako, jako smo dobar tim', ispričala je Iva ranije za IN magazin.

  • +4
Iva Šarić Izvor: Cropix / Autor: Livio Andrijic / CROPIX