VELIKI USPJEH

Let 3 s ekipom u Liverpoolu slavio do dugo u noć

10.05.2023 u 14:29

  • +17

Let 3 u pubu

Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Bionic
Reading

Nakon što su sinoć u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga prvi doznali da ulaze u veliko finale, slavlje Leta 3 i cijele hrvatske delegacije moglo je početi

Nakon šest dugih godina iščekivanja i 'držanja figa', Hrvatska je ponovno u finalu Eurosonga i to zahvaljujući riječkim rockerima. 'Mama ŠČ!' ponovno će se oriti u Areni u Liverpoolu, u samom finalu, koji će se, baš kao i prve dvije finalne večeri, izravno prenositi na HTV 1.

A nakon ovog velikog uspjeha, slavlje je moglo početi. Naša delegacija u Liverpoolu prolazak u finale slavila je do dugo u noć. 'Let 3 je napravio odličan posao! Svi smo sretni i ponosni', poručio je šef naše eurovizijske delegacije Tomislav Štengl.

eurosong 2023.

Sve je spremno: Pogledajte kako će izgledati spektakularan nastup Leta 3

Pogledaj galeriju

'Energija ljubavi je pobijedila. Hvala svima koji su glasali za nas i bili uz nas', poručio je dobro raspoloženi Damir Martinović Mrle iz Leta 3, kojeg je u Liverpool došla podržati i Ivanka Mazurkijević.

u liverpoolu

Let 3 prolazak u finale proslavio u pubu, a uz njih i najvjernije navijačice

Pogledaj galeriju

'Naša pjesma nekima se možda činila bedasta, no većina ljudi prepoznala je poruku koju odašiljemo. To je antiratna pjesma koja govori da je svaki rat glup i ružan, jer ni u jednom ratu nema pobjednika, nego su svi žrtve', rekao je Zoran Prodanović Prlja na presici održanoj odmah nakon završetka polufinala.