KOJA JE TAJNA?

Možete li vjerovati da je ovo bila najgledanija serija u prošloj godini

30.01.2024 u 15:18

Bionic
Reading

Iako se serija 'Suits' emitirala od 2011. do 2019. godine, i četiri godine nakon posljednje prikazane epizode devete sezone ruši rekorde gledanosti

Trebala je to biti samo još jedna drama o odvjetnicima, koja se očito pokazala uspješnom kada se emitirala od 2011. do 2019. godine. Kroz devet sezona izdogađalo se svašta, no ono zbog čega je naknadno došla u medijsku žižu činjenica je da je upravo ta serija proslavila Meghan Markle.

Vojvotkinja od Sussexa odavno živi drugim životom, za sada ostavivši glumu, barem ovu službenu, po strani, no serija koju je snimala u Kanadi u trenutku kada je upoznala svog princa, i na početku 2024. godine niže nevjerojatne uspjehe.

Serija 'Suits' postala je tako najstreamanija serija ikada, skinuvši s trona i gledateljima omiljenu 'U uredu'. U 2023. godini 'Suits' ima pogledano nevjerojatnih 57,7 milijardi minuta i to ponajviše zahvaljujući tome što je dostupna na Netflixu.

  • +2
Serija 'Suits' Izvor: Profimedia / Autor: LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia

Za razliku od njih, 'U uredu' je 2020. godine, tijekom pandemije koronavirusa, generirao 57,1 milijardu minuta streaminga. Među gledanijim serijama prošle godine bili su i 'Bluey', 'NCIS', 'Uvod u anatomiju' te 'Teorija velikog praska'.

Upravo zahvaljujući licencama, kao i novim projektima, streaming servisi uspijevaju zadržati gledatelje na svojim platformama.