NOVI PROPUST

Za sve su ponovno doznali iz medija: Harry i Meghan poslali jasnu poruku u London

21.01.2024 u 16:06

Bionic
Reading

Kažu kako su princ Harry i Meghan Markle o operacijama kralja Charlesa III. i Kate Middleton doznali iz medija, a ne od članova obitelji, no ovoga su im puta taj propust odlučili oprostiti i to na najbolji mogući način

Sa svojom je bakom bio tako povezan, a za njezinu je smrt doznao dok je bio u zraku na putu za Škotsku... Slično se događa i sada kada je objavljeno da će idućeg tjedna i Harryjev otac morati na operaciju, a neupućeni princ za sve je najvjerojatnije saznao 'scrollajući'.

Prije nekoliko je dana objavljeno kako kralj Charles III. mora na rutinsku operaciju povećane prostate, ali i da je prije par dana Kate Middleton podvrgnuta zahvatu na abdomenu u jednoj privatnoj bolnici u Londonu te će u bolnici provesti idućih 10 do 14 dana.

Stilski zaokret Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr/Profimedia

S obzirom da Harry s obitelji svog brata Williama ne komunicira, ali i da se njegov dolazak u Britaniju za novogodišnje praznike izjalovio, postavlja se pitanje je li za narušena zdravstvena stanja članova svoje obitelji čuo iz medija.

Vojvoda od Sussexa navodno je obaviješten o dijagnozi prostate svog oca u poruci iz Buckinghamske palače, ali se smatra da je to već prije vidio u medijima, prenosi DailyMail.

  • +28
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: George Rogers / Sipa Press / Profimedia

Iako im se takvo što nisu udostojili javiti, Harry i Meghan ovoga su puta odlučili mirnim putem 'srediti stvari' pa su, kažu dobro upućeni izvori, kralja Charlesu III i Kate Middleton kontaktirali i poželjeli im brz oporavak. Za sada nije poznato jesu li to napravili telefonskim putem ili preko maila.

Meghan Markle i princ Harry Izvor: EPA / Autor: Stringer