iznenadila

Možete li je prepoznati? Tara Thaller se pokazala s novom frizurom, a fanovi joj kažu da izgleda kao zmaj

27.01.2022 u 09:04

Bionic
Reading

Naša mlada umjetnica najpoznatija po ulogama u HBO-ovoj seriji 'Uspjeh' te u srpsko-hrvatskoj telenoveli 'Pogrešan čovjek' na Instagramu je objavila fotografiju koja je iznenadila pratitelje. Pozirala je s malo jačom šminkom i frizurom s kakvom je još nismo vidjeli

'Radim kao model', opisala je Tara Thaller crno-bijelu fotografiju na kojoj s velikim osmijehom pozira u zavodljivoj pozi u uskoj i kratkoj haljini, a označila je da se nalazi u Sofiji u Bugarskoj. Na prvi pogled malo tko bi je prepoznao jer je njezina prepoznatljiva ravna kosa postala kovrčava.

Naravno, njezini fanovi su s oduševljenjem prihvatili ovu promjenu pa su je nagradili brojnim komplimentima. Neki joj pišu da joj plava kosa najbolje pristaje (neko vrijeme bila je brineta), drugi da izgleda kao supermodel, a jedna pratiteljica joj je poručila da izgleda kao zmaj.

Podsjetimo, pobjednica posljednje sezone showa 'Zvijezde pjevaju' proživljava svoje najsretnije trenutke. Osim što je zadovoljna zbog posla, na privatnom planu uživa u ljubavi s mladim bosanskohercegovačkim glumcem i glazbenikom Farisom Pinjom, za kojeg se udala krajem prosinca u Zagrebu. Presretna glumica koja ne otkriva puno o svom privatnom životu nedavno je sa svima podijelila vijest kako su ona i njezin dragi obilježili dvogodišnjicu veze.

  • +3
Tara Thaller Izvor: Pixsell / Autor: Damir Spehar/PIXSELL