29. listopada

Silente dodali još jedan datum za obljetnički koncert albuma 'Lovac na čudesa'

22.08.2023 u 15:11

Bionic
Reading

Tvornica kulture, Zagreb // nedjelja, 29. listopada 2023.

Nakon što je više od dva i pol mjeseca uoči održavanja Silente rasprodao obljetnički koncert albuma “Lovac na čudesa”, zbog velikog interesa dodan je i drugi dan, 29. listopada, u Tvornici kulture.

Poseban nastup bit će jedinstvena prilika u potpunosti uživo čuti album koji je

označio početak karijere Silentea. Oba dana u Tvornici, 28. i 29. listopada, večer će biti podijeljena u dva dijela, a uz sve pjesme s 'Lovca na čudesa', bend će jedan dio koncerta posvetiti i presjeku svojih najvećih hitova.

Silente - Terca na tisinu Izvor: Društvene mreže

U prvom dijelu specijalnih koncerata Silente će provesti kroz kompletan album prvijenac i svih 13 pjesama, i to 'Na Istom Mjestu', 'Morski ljudi, morske žene', 'Zaboravi nas', 'Svila', 'I ovaj put', 'Ne gledaj me kao da sam', 'Terca na tišinu', 'Molim te zapiši', 'Dragi, vjerujem u sve', 'Lovac na čudesa', 'Još jednom', 'Zimzelen' i 'Noćas ona nije ona'.

Drugi dio koncertnih večeri bit će prilika uglas zapjevati neke od najvećih hitova, a Silente će za subotu i nedjelju pripremiti drugačiju setlistu najpoznatijih singlova iz desetljeća duge karijere.

'Lovac na čudesa' označio je čudesno putovanje za Silente, bend oko kojeg niti dan danas hype ne jenjava. Debi im je zavrijedio Porina u kategoriji Novi izvođač godine, nagradu Hrvatskog radija za najboljeg novog izvođača emisije Music Pub te Nagradu Instituta hrvatske glazbe za najviši ulaz novog izvođača na Top Hr 40. Singlovi poput 'Terca na tišinu', 'Morski ljudi, morske žene' te 'Još jednom' i dalje čvrsto drže pozicije u radijskom eteru.

Izvor: Društvene mreže

Jednako uspješno nastavili su albumi 'Neće rijeka zrakom teći', 'Malo magle, malo mjesečine' kao i posljednji 'IV' koji je među najboljim godišnjim izdanjima, a svih sedam singlova ušlo je top 20 ljestvicu najemitiranijih pjesama u Hrvatskoj. Silente je objavio i novu pjesmu 'Sve što treba znat o ženi', koja nakon puna tri mjeseca od objave i dalje drži svoje mjesto u top 10 nacionalne radijske ljestvice singlova po emitiranju.

Silente - Sve što treba znat o ženi Izvor: Društvene mreže / Autor: Silente/ YouTube

Ulaznice za dodatan koncert 29. listopada u Tvornici su u prodaji od utorka 22. kolovoza od 12:00 sati. Early bird cijena je 17 eura, a vrijedit će do 15. rujna. Dan nakon, 16. rujna, cijena ulaznice se penje na 19 eura, a na dan koncerta za ulaz će trebati izdvojiti 22 eura. Ulaznice su dostupne na svim prodajnim mjestima Eventima i www.eventim.hr, kao i na svim prodajnim mjestima Entria i www.entrio.hr te u Dirty Old Shopu i Rockmarku.