'SJEĆANJA MOGU VARIRATI'

Sada mijenja priču: Princ Harry tvrdi da članovi kraljevske obitelji nisu imali rasističke komentare na Meghan i Archieja

09.01.2023 u 08:31

Bionic
Reading

Odnosi princa Harryja s kraljevskom obitelji iz dana u dan sve su gori i gori. Optužio je članove dvora za svu patnju u svom životu, što su uistinu teške optužbe, najviše na račun njegova oca i brata Williama. Razlog njegova preseljenja u Kaliforniju bila je dobrobit obitelji, no boja kože i problem rasizma nisu bili uzroci obiteljskih razmirica

Godine 2021. britansku kraljevsku obitelj potresao je intervju koji su Harry i Meghan dali popularnoj voditeljici Oprah. Tada su prvi put ispričali svoju stranu priče koja se često, prema njihovom mišljenju, pogrešno interpretirala u javnosti. Osim toga, rekli su da se kraljevska obitelj brinula zbog toga kakve će boje kože biti Harryjev prvorođeni sin. Iako su mnogi to mogli protumačiti tako da dvor ima rasistička razmišljanja, princ Harry ovaj se put zauzeo za svoju obitelj.

U 90-minutnom intervjuu s Tomom Bradbyjem Harry je zaključio da kraljevska obitelj nema problema s različitim bojama kože.

Voditelj ga je podsjetio da su se 2021. on i Meghan otvorili o 'brigama neimenovanog člana kraljevske obitelji oko boje kože bebe Archieja', da je Meghan rekla da postoji čak i rasprava o mogućim nijansama dječakove kože, no Harry je na sve odmahnuo glavom te zanijekao da je riječ o rasizmu.

  • +3
Princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: ITV / Shutterstock Editorial / Profimedia

Još uvijek se ne zna o kome je riječ jer Harry taj detalj nije htio otkriti.

Harry je zatim dodao: 'Je li Meghan ikada spomenula da su rasisti? Postojala je zabrinutost zbog njegove boje kože.' Rekao je da je to 'nesvjesna predrasuda' unutar obitelji, a ne rasizam, a oni sada mogu 'učiti i rasti' i biti 'dio rješenja', umjesto problema.